in

Ovako je Saša Popović postao žrtva “srpske majke”: Ostao bez 405.000 maraka! – Senzacija

Ovako je Saša Popović postao žrtva “srpske majke”: Ostao bez 405.000 maraka! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović je svojevremeno gostovao na Grand televiziji, u emisiji „Iz profila“ kod Vesne Milanović i tom prilikom otkrio kako je bio žrtva prevare Dafine Milanović, koju su pojedini novinari nazvali „srpskom majkom“.

Ona je bila vlasnica propale „Dafiment banke“, koja je početkom 1990-ih oštetila oko 150.000 građana Srbije za višemilionske devizne uloge, a među prevarenima našao se i Popović.

“Kada se raspao ‘Slatki greh’, prvih godinu dana sam imao pare da ne radim. Ali pare se potroše. Onda sam odlučio da novac stavim kod Dafine. Kad me je vidjela, rekla mi je ‘Sale dušo moja, tebi će mama Dafina da da kamatu od 17 posto’. Prodao sam stan u Novom Sadu i dva auta. Sve sam stavio kod Dafine i sljedećeg mjeseca 20.000 maraka kamata. Ja sam se toliko hvalio tim novcem. Brena me je zvala i rekla mi je ‘Sale, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu’. Te 1993. odem u banku u kojoj je bila gužva, rekli su mi da ima 405.000 maraka i pitali su me da li hoću sitno, krupno ili miješano”, prisetio se Popović tom prilikom i dodao:

“Doneli su mi kesu punu novca. Dafina mi je rekla da ostavim novac još tri mjeseca i da će mi onda isplatiti 700.000 maraka. I ja dam pare, odem kod Brene, ona me izvrijeđa što nisam uzeo svoj novac. Poslije nedelju dana je pukla Dafina. Nisam nikoga mogao da dobijem, rekli su mi ‘taj i taj može da ti izvuče 50 posto’ , ali ja sam bio siguran da mogu sve da izvučem. Poslije deset godina sam pokušao kod Nacionalne štedionice da podignem mojih 405.000 maraka, ali zbog kamata koje sam dizao ostalo je 12.000 eura i to sam uzeo. Dafinu sam vidio kad je trebalo da uzmem pare i rekla mi je: ‘Ne brini Sale daću ti stan’”, otkrio je tada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VLASNIK HELIKOPTERA PJEVA ZA ELITU: Fazlija na svadbi bivšeg fudbalera Hoffenheima

VLASNIK HELIKOPTERA PJEVA ZA ELITU: Fazlija na svadbi bivšeg fudbalera Hoffenheima

Bh. napadač golovima najavio sjajnu sezonu

Bh. napadač golovima najavio sjajnu sezonu