in

EVO KO JE ŽENA MASIMA SAVIĆA: Iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda

EVO KO JE ŽENA MASIMA SAVIĆA: Iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda
Slatka-Tajna.Eu

Nisu slučajne emocije koje osjećamo kada slušamo pjesme Masima Savića. Ako umjetnici inspiraciju crpe u svom životru, onda je njegova supruga Eni Kondić najbolja stvar koja je mogla da mu se desi. U braku su već 30 godina.

Upoznali su se kod aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tada intenzivno radio s Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pjesmu ‘Boginja’ i ‘Jutro’.

Eni je autorka i njegovih brojnih pjesama, a s njom u braku dobio je kćerku Mirnu.

Masimo Savić je u jednom gostovanju na televiziji dao najbolju definiciju ljubavi i oduševio javnost.

„Imala je mnogo, mnogo strpljenja za budalu mene, iskreno me je zavoljela, volimo se i dan danas i volimo se samo sve više i više i više i više. Kao u ‘Indiji’. Ona je sama napisala u ‘Indiji’ – i kad budeš stara meni bićeš ista. Ja ne vidim taj skafander koji se menja ijna njoj. Ja vidim samo tu osobu koja je unutra, u tom skafanderu koji zovemo kožom i strukturom. Tako da, mi živimo kao studenti. Mi gledamo film do tri, četiri ujutru, pa onda raspravljamo, čekamo zoru. K’o balavanderi. Naša kćer je mnogo ozbiljnija osoba od nas i znamo je jako ljutiti i nervirati. Ona ne živi s nama, upravo zato i ne živi s nama, jer smo mi malo preboemski orijentirani“, rekao je

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Masimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio Eni.

Dok je spavala, uzeo joj je mjeru za prsten, otišao u grad i kupio vjerenički prsten. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Masimo uvijek ima samo najlepše riječi o svojoj supruzi. Svojevremeno je rekao i da je ona najinteligentnije biće i da je njegov heroj.

(Express/Novi)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trikovi za pakovanje kofera

Trikovi za pakovanje kofera

Moguća zajednička suradnja Corala i Vlade HNŽ-a / Bljesak.info

Moguća zajednička suradnja Corala i Vlade HNŽ-a / Bljesak.info