in

Anabela i Luna su dijelile istog muškarca: Evo gdje je danas maneken sa Farme

Anabela i Luna su dijelile istog muškarca: Evo gdje je danas maneken sa Farme
Slatka-Tajna.Eu

Manekena Radeta Lazića publika je upoznala kada je učestvovao u rijalitiju “Farma”. Pažnju je privukao privlačnim izgledom i izvajanim tijelom, ali se nakon učešća u “Farmi 6” povukao.

Na Farmi je započeo vezu sa pjevačicom Gabrijelom Pejčev, ali je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkriveno da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas (44), koja je takođe bila učesnica tog rijalitija, ali vrlo kratko pošto je iz zdravstvenih razloga morala da ga napusti.

Veza se navodno dogodila prije pjevačicine veze sa Andrejom Atijasom, a raskinuli su jer su shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Ono što je vrlo zanimljivo jeste to što se šuškalo da je Lazić nakon “Farme 6” bio u kratkoj vezi i sa Lunom Đogani (23), sa kojom je redovno viđan u noćnim provodima.

Ipak, Anabela je demantovala da je imala bilo šta sa Lazićem, a naposlijetku je to učinio i on sam, ističući da su njih dvije bile samo gošće u njegovom klubu.

Lazić iza sebe ima brak sa Jovanom sa kojom ima kćerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je Jovana uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom.

Ali, ni to nije sve kada je riječ o njegovoj dosadašnjoj biografiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Lazić je u avgustu 2016. upucan u stanu u Beču, kada su mu dva javnosti nepoznata muškarca upala u stan navodno radi pljačke, da bi na kraju odnijeli 10.000 eura. Maneken je završio sa prostrelnom ranom na desnoj butini, izgubio je mnogo krvi, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

Publika je Lazića imala prilike da gleda i u rijaliti programu “Zadruga 3”, nakon čega se potpuno povukao iz javnosti.

(Express/srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hrvatski državljani među najbrojnijim radnim migrantima u Njemačkoj

Hrvatski državljani među najbrojnijim radnim migrantima u Njemačkoj

IMATE LI DETEKTIVSKI INSTINKT? Pratite crveno i saznajte (VIDEO)

IMATE LI DETEKTIVSKI INSTINKT? Pratite crveno i saznajte (VIDEO)