in

PODRŽAO DALILU NA INSTAGRAMU: Uputio joj emotivne riječi nakon javne prevare

Slatka-Tajna.Eu

Osman Karić je neko ko je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama kada je komentarisanje učesnika Zadruge u pitanju.

Osman je na svom instagram profilu objavio stori u kom je pružio podršku Dalili Dragojević zbog svog haosa kroz koji prolazi sada kada se rijaliti završio i kad je pukla njena veza sa Filipom Caru.

Osman ranije nije podržavao ni nju ni njene postupke, ali čini se da sada saosjeća sa njenom patnjom nakon što je raskinula vezu sa Filipom Carom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


  • Ljubav je kad se voli, kad si sretan i kad te boli. Ljubav je lijepa kad je slijepa, ljubav je lijepa kad se rađa, bez obzira da li je osoba starija ili mlađa. Ljubavi neke zauvijek traju, neki što vole, čitav život na zvijezde laju. Ljubav kad prestane toplina iz srca tad zauvijek nestane. Ljubav nema reprizu, kao što nema prava kopija za Mona Lizu. Ljubav tada postaje kopija, a život tvoj postaje utopija.. Ljubav se tada iz srca briše, emocija tu, ne postoji više. Ljubav se prošla zauvijek pamti, dok srce tvoje za nekog sad plamti. Sve dok voliš ti ćeš uvijek da postojiš – napisao je Osman Karić i označio Dalilu.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rođeni Zeničanin novi selektor Bugarske

U petak sunčano i vruće, za zdravlje uz još veću opasnost od toplinskog vala