in

IMA PROBLEM SA KUĆNOM POMOĆNICOM: Haris Džinović na rubu nervnog sloma

Slatka-Tajna.Eu

Za većinu žena se smatara da su čistunice koje do najsitnijih detalja sređuju prostor oko sebe, međutim postoje i muškarci koji su mnogo zahtjevniji kada je uređivanje u pitanju.

Jedan od njih je i Haris Džinović koji priznaje da je njegov perfekcionizam šokirao Melinu na početku njihove veze.

– Ja jesam perfekcionista, sjećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da mi sređuje. Kod mene je sve poredano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gdje treba – prisjetio se pjevač koji ne može da podnese da mu neko remeti njegov red.

-Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomjeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomjera, a svaki put pomjera i izvinjava se, ali džabe joj govorim – požalio se.

Iako bi mnogi pomislili da se teško navikao na prisutvo druge osobe kada je počeo da živi sa Melinom, on tvrdi suprotno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Svaka žena na svijetu ima ambiciju da promijeni muškarca, ali nemoguće je da promijeniš ti nekoga, jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne – priznaje Džinović.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Istraživanje: Kako se u poslovnom svijetu gleda na tetovaže?

Prosječna plata u BiH za deset godina porasla 270 KM