in

FSS zabranio Partizanu registraciju igrača zbog duga Zvezdi

Slatka-Tajna.Eu

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je Partizanu registraciju novih igrača svih uzrasta u trajanju od tri mjeseca zato što klub iz Humske nije platio Crvenoj zvezdi oko 6,8 miliona dinara za razbijene stolice na stadionu “Rajko Mitić” na dva “vječita derbija”.

Partizan je zbog ponašanja svojih navijača u 167. “vječitom derbiju” morao da na ime naknade štete Crvenoj zvezdi da isplati 2.102.006 dinara. Pristalice “crno-bijelih” na meču koji je odigran 16. aprila ove godine lomile stolice na južnoj tribini, napravile su štetu na ulaznim kapijama i polupali svjetla na tom dijelu stadiona. Utakmica je završena bez golova.

Crvena zvezda je 27. februara pobijedila Partizan 2:0, a čelnici “crno-bijelih” su bili dužni da “crveno-bijelima” plate 4.662.429 dinara zbog razbijenih stolica na stadionu “Rajko Mitić”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Crvena zvezda je podnijela prijavu Disciplinskoj komisiji FSS, koja je danas odlučila da kazni Partizan zabranom registracije novih igrača zbog neplaćanja naknade štete “crveno-bijelima”.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Još jedno Muskovo prekršeno obećanje: Tesla prodala 75 odsto svojih Bitcoina

Der Standard: Schmidt popušta pred prijetnjama HDZ-a