Categories: Biznis

Audi i SEAT partneri Omladinskog Filmskog Festivala

U Sarajevu je otvoren Omladinsi Filmski Festival. Ovaj Festival već 14 godina promovira debitante i mlade filmske autore iz regije i Evrope i iz godine u godinu okuplja sve veći broj mladih autora ali i gostiju koji prepoznaju posvećenost Festivala kratkom studentskom profesionalnom i amaterskom filmu, temama bitnim za svijet oko nas te posvećenost i fokusiranju na nove ideje i ljude. Festival je u zadnjih 14 godina posjetilo preko 40.000 ljudi iz Bosne i Hercegovine i regije.

„ Drago nam je da smo ponovo partneri Omladinskog Filmskog Festivala. I prethodnih godina je brend Seat, koji dolazi iz kreativnog i umjetnosti naklonjenog grada Barcelone, bio partner Omladinskog Filmskog Festivala. Na taj način smo SEAT približili mlađoj populaciji u Bosni i Hercegovini, što je ujedno i globalna strategija ove marke. Ove godine u okviru našeg partnerstva stavljamo na raspolaganje automobil SEAT Tarraco hybrid čime pokazujemo da dodatno brinemo i o zaštiti okoliša,“ izjavio je Amar Čolo, brend menadžer SEAT-a u BiH.

Ovogodišnji OFF  će u Vilsonovom šetalištu imati svoje posebno izdanje gdje će osim popularnih filmskih hitova na SEAT Vils Summer Screen-u zadnje dvije večeri  publici biti ponuđena dva muzička spektakla grupa Skroz i S.A.R.S.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







„Veoma nas raduje što ovoga puta Festival dodatno podržava i  premium brend Audi tako da ćemo mlađoj publici približiti i ovaj segment vozila. Očekujemo insteresovanje kako za naš brend tako i za projekcije filmova koji će se prikazivati na lokaciji Audi Open Air Cinema u Gimnazijskoj ulici,” kazao je Miran Stambol, brend menadžer Audi BiH.

„Tokom Omladinskog Filmskog Festivala, brend Audi stavlja na raspolaganje moćni Audi  e-tron sa 0% emisije CO2, dajući svoj doprinos kako Festivalu tako i ekološkoj osviještenosti mlađe populacije, te Audi A3, naš najprodavaniji Audi model,“ dodaje Stambol.

 

Redakcija

Recent Posts

Spasioci nakon pet dana otkopali tijelo nastradalog rudara tuzlanskog rudnika Kreka

Pripadnici čete za spašavanje su 7. maja, oko 17.00 sati, došli do tijela tragično nastradalog…

2 sata ago

ANA NIKOLIĆ PRIZNALA VEZU SA RALETOM

Nakon što je Kurir prvi pisao o haosu i neredu u stanu Gorana Ratkovića Raleta…

2 sata ago

Italijan pobjednik četvrte etape utrke Giro d‘Italia

Talijanski biciklist Đžonatan Milan, član ekipe Lidl Trek, pobjednik je četvrte etape utrke Giro d‘Italija,…

2 sata ago

Kineski predsjednik doputovao u drugi posjet Srbiji u osam godina

Kineski predsjednik doputovao u SrbijuFoto: Marko Djurica / REUTERSKineski šef države Xi Jinping započeo je…

4 sata ago

Borusija prvi finalista Lige šampiona

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda prvi su finalisti aktuelne sezone UEFA Lige šampiona. „Milioneri“ su na…

4 sata ago