in

U ŠEPKU JE SVE OSTALO ISTO: Dalila u svom domu nakon deset mjeseci

U ŠEPKU JE SVE OSTALO ISTO: Dalila u svom domu nakon deset mjeseci
Slatka-Tajna.Eu

Dalila Dragojević, nakon teških deset meseci, stigla je u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Bijeloj kući.

Bivša zadrugarka, koja je osvojila visoko drugo mjesto u Zadruzi, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo.

Dalila je otkrila svoje prve impresije nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa Husom Mujićem koji je željno iščekivao sve vrijeme.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Uf… Osjećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju koju sam osjetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mjestu bilo, sve je očišćeno i mirisno. Jednostavno, ne mogu da vjerujem da sam ovdje, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla. To je sve što mogu da kažem – govorila je Dalila kroz suze.

Dom u Šepku je izgledao upravo onako kako ga je ostavila kada je krenula za Beograd kako bi ušla u najgledaniji rijaliti format na ovim prostorima.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Top lista nadrealista – best of the best

Top lista nadrealista – best of the best

Postignut tajni dogovor Njemačke i Rusije?

Postignut tajni dogovor Njemačke i Rusije?