in

SVI SU SE PRAVILI BLESAVI: Filip Car iz Crikvenice obećao da nema povratka Dalili

Slatka-Tajna.Eu

Filip Car veliku pažnju javnosti privukao je svojim učešćem u “Zadruzi 5 u kojoj je, između ostalog, uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević. Dalila je u rijaliti ušla kao udata žena, sa svojim suprugom, Dejanom Dragojevićem, a onda se desio rijaliti u pravom smislu te riječi.

Filip i Dalila imali su vezu punu uspona i padova, raskida i mirenja, ali sada su, sedmicu dana nakon završetka rijalitija stavili tačku na svoj odnos.

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a Filip je donio odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

-Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima. Nakon njenog javnog raskida u emisiji vidjeli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u “Zadruzi”… Ja nakon mnogih savjetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uvjerio da sam bio u pravu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Donio sam odluku da definitivno okončam taj odnos.Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za Zadrugu u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt. Ja joj želim sreću, nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe. Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju riječ, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme. Vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svijetu od riječi – poručio je iz Crikvenice.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LJETOVANJE SA STILOM: Janjuš jede suši i šeta psa

Dva i po vijeka Anđelkovog mlina