in

Marija Šerifović ugledala Zvezdu Granda u publici, pa ga pozvala da joj se pridruži na bini

Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović je održala nastup u Vrnjačkoj Banji, tokom koga je napravila jedan neočekivani gest i još jednom pokazala koliki je čovjek.

Naime, krenuli su prvi stihovi pjesme “Produži dalje”, kada se Marija obratila poznatom licu iz publike i upitala ga da li hoće da pjeva, nakon čega se čuo vrisak.

– Ovdje ima jedan momak, on se zove Stefan i ispao je u polufinalu “Zvezda Granda”, a pjevao je stalno Zdravka Čolića, znate ga svi. Dođi, hajde, preskoči brže, trči. A inače mu nisam ja bila mentor nego Đorđe David – najavila ga je Marija što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

Tokom cijele izvedbe publika ga je uglas pratila, a koliko mu je bilo drago, govori osmijeh na njegovom licu koji nije mogao da skine.

Na kraju izvedbe, Stefan je ostao bez riječi, a Marija se u svom stilu našalila.

– Pa, ti biraj opet Đorđa – što je zasmijalo cijelu publiku pa i njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Stefan je podijelio utiske nakon nevjerovatne večeri:

– Bilo je to veliko iznenađenje za mene i izuzetno velika čast da dijelim pozornicu sa tako velikim imenom. Pored njenog sjajnog nastupa, kojim je sve ostavila bez riječi, glasovnim sposobnostima koje su besprimjerne, ona je odbar čovjek! Ne zato što me je pozvala da otpjevam pjesmu, već zato što takvom energijom odiše.- rekao je Stefan.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fabinho upozorio suprugu zbog komentara i odnosa s navijačima Liverpoola na Twitteru

URUČEN HALAL CERTIFIKAT ZA RESTORAN BEHRAM-BEGOVE MEDRESE U TUZLI