in

Udata srpska voditeljka u ljubavi s hrvatskom pjevačicom! Šok detalji intimnog života koji pokušavaju da sakriju! – Senzacija

Udata srpska voditeljka u ljubavi s hrvatskom pjevačicom! Šok detalji intimnog života koji pokušavaju da sakriju! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Hrvatska pjevačica, koja svoj ljubavni život krije kao zmija noge i o njemu nikada javno ne govori, u vezi je sa udatom srpskom voditeljkom, saznaje Kurir.

Njih dvije su odnedavno stupile u intimni odnos, ali to pokušavaju da sakriju, jer obe nikada nisu davale ni najsitnije naznake da pored muškaraca vole i isti spol. Ipak, ovo što se dešava između njih nisu mogle da zadrže samo u četiri zida. Pojedinci koji ih poznaju provalili su na jednoj zabavi da između njih sijevaju varnice, pa je posljednjih dana ova priča sve češća u estradnim kuloarima, piše Kurir.

Hrvatska pjevačica je već duže vrijeme sama, bila je pred udajom, ali je taj odnos pukao. Tokom veze se nije eksponirala s partnerom, pa ni o raskidu nije mnogo pričala. Prepustila se poslu, a ni slutila nije da će joj pažnju privući voditeljka iz Srbije, koja je u skladnom braku, ali se o njenom privatnom životu i te kako pisalo u domaćim tabloidima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvori koji su dobro istražili ovu tajnu vezu kažu da se njih dvije poznaju godinama. Voditeljka je do sada više puta intervjuisala pjevačicu, imale su korektan odnos, a ni one same nisu očekivale da bi se tu moglo izroditi nešto više. Kažu da je njihova ljubav strastvena, ali da su obe obazrive, jer ne žele da se sazna za njihovu naklonost ka istom polu. Takođe, voditeljka ne želi da ugrozi svoj brak, koji u intervjuima predstavlja kao idiličan. Njen muž i ne sluti da ga supruga vara, i to sa ženom, jer mu je posvećena kao da joj se ništa ne dešava. Ona svakako i izlazi na večere sa svojim drugaricama, pa i kada pjevačica dođe iz Zagreba u Beograd, njemu nije ništa neobično što ode i s njom “na kafu”.

– Varnice između pjevačice i voditeljke pojavile su se prije određenog vremena, ali su vezu otpočele tek prije nekoliko mjeseci. U to vrijeme voditeljka je nekoliko puta išla u Zagreb i svaki put su se vidjele. U početku je to bilo samo druženje, razgovori uz piće, ali sa svakim viđanjem taj odnos se produbljivao. Na kraju su se spojile. Čuo sam da je obema ovo prvo ovakvo iskustvo, ali ko zna. Inače, njih dvije su i ranije imale zajednički krug prijatelja, slična su im interesovanja i gotovo da imaju ista mišljenja o svim temama, pa čak i muzički ukus. Obe obožavaju šoping, pa su im priče o modi omiljene – kaže sagovornik.

Za sada njih dvije se viđaju kad im poslovne obaveze to dozvole, ali su u svakodnevnom kontaktu, jer jedna drugoj, kako kaže naš izvor, izuzetno prijaju.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Depresija je ubila čuvenog golmana: Stao je pred voz i odlučio je da okonča život

Depresija je ubila čuvenog golmana: Stao je pred voz i odlučio je da okonča život

IZETBEGOVIĆ S BOŠNJACIMA U KONJEVIĆ-POLJU: Mi možemo učiniti da ovdje više rata ne bude

IZETBEGOVIĆ S BOŠNJACIMA U KONJEVIĆ-POLJU: Mi možemo učiniti da ovdje više rata ne bude