in

RASKRINKAN POZNATI NEKAD BRAČNI PAR: PRAVA ISTINA O RAZVODU JE ŠOKANTNA, TU JE I KLJUČNI DOKAZ – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića domaća javnost potajno iščekuje, jer se povodom razvoda Jelena nakon prve objave više nije oglašavala.

Kako piše “Svet”, pjevačica nastoji da sačuva odnos sa Duškom.

Pjevačica Jelena Karleuša svoje pratioce na “Instagramu” obavijestila je o razvodu od Duška, nakon 14 godina dugog braka. Ipak, nedugo zatim na svom storiju napisala je da papire za razvod još uvijek nisu potpisali od kada su u javnosti počela nagađanja da je pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića više nego izvjesno.

  • Jelena i Duško su godinama živjeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Imaju dvije zlatne kćerke koje bi sigurno najviše na svijetu voljele da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi, vjerujem da će naći načina da lijepo razgovaraju i da se brinu o djevojčicama. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali vidjet ćemo kako će se stvari završiti – zaključio je dobro obaviješteni izvor za pomenuti list.

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo bi najljepša vijest za njihove djevojčice Atinu i Niku, a da li će do toga doći ostaje da vidimo. Ipak, sigurno je da i Jelena i Duško jedno prema drugom gaje veliko poštovanje, zbog čega će zasigurno zadržati korektan odnos, ukoliko ipak okončaju brak, kako bi svojim kćerkama pružili normalno odrastanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


hayat.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Partizan imao sreće, čeka Midtjiland ili AEK Larnaku

Nakon gnusnog čina: Mladić se izvinio i položio cvijeće na mezar Hurije Dumpor