in

Severina u prirodnom izdanju: Pokazala kako izgleda bez imalo šminke

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatska pjevačica Severina Vučković posljednjih nekoliko dana odmara na otočiću Vrniku zajedno sa svojim sinom, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke na licu.

Snimljena dok sjedi u restoranu, fotografija prikazuje Severinu naslonjenu na stol s blagim osmijehom na licu u potpuno prirodnom izdanju.
Mnogi su primijetili da pjevačica nema nimalo šminke te su pohvalili njen izgled, kazavši da je i ovako lijepa.

Severina je ranije objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom te je otkrila kako “uživaju na prekrasnom otoku Vrniku”.
Vrnik je otočić u Korčulanskom otočju. Nalazi se ispred Lumbarde, a od obale Korčule je udaljen samo 100 metara.

Međutim, pored fotografija s odmora pjevačica je posljednjih dana bila u centru pažnje zbog poruka poslanih direktorici dječakove škole, Ljiljani Klinger, kao i Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Severina je poslala više od 150 prijetećih poruka Klinger i Buljan Flander, a neke od njih su dospjele u medije dok je druge pjevačica odlučila objaviti sama.

Kako pravna borba s njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom još uvijek traje, na svom profilu je objavila još detalja o ovom slučaju.

Tom prilikom napisala je da joj je sudski vještak i psihijatar rekao da je Milan Popović psihopata.

(Express/Klix)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

(VIDEO) Golčina reprezentativca Bosne i Hercegovine

Muay Thai Title Mostar: Ivan Horvat je prvak Europe / Bljesak.info