in

Selma Bajrami uživa u ljubavi: Pjevačica otkrila sve o vezi sa Denisom! Spojila nas je ista sudbina – Ekspanzija.com

Selma Bajrami uživa u ljubavi: Pjevačica otkrila sve o vezi sa Denisom! Spojila nas je ista sudbina – Ekspanzija.com
Slatka-Tajna.Eu

Kada se pojavila krajem devedestih godina bila je najatraktivnija pjevačica na prostoru Bosne i Hercegovine. Pored ljepote, stasa i seksepila kojim je zračila, imala je i glas anđela. Riječ je o popularnoj Tuzlanki Selmi Bajrami.

Selmi ni danas godine ni vrijeme ne mogu ništa, još uvijek je krase svi navedeni aduti sa početka teksta, a glas je postao zreliji i jači. Danas Selma sa sinom živi u Beču, gdje je pronašla ljubav svog života. Razgovor sa njom vodili smo prvog dana Kurban-bajrama, a naš poziv  zatekao ju je kod njene porodice u Tuzli.

-Oduvijek sam Bajram provodila u krugu najbližih. Dok su mi bili žive nane i djedovi bilo mi je puno ljepše. Tetke, dajidže, amidže, cijela familija bi bila na okupu. Bogu hvala još uvijek smo svi jako bliski i održavamo našu tradiciju, ali samo nam još oni nedostaju. To su zaista posebni momenti, lični, koji mi svaki put daju neku novu snagu da kroz život idem dalje, jača, sretnija i snažnija – rekla nam je vidno raspoložena Selma na početku razgovora.

Konačno su krenuli nastupi, ali stiče se utisak da si ti postala i poslovna žena, koja neku svoju finansijsku sigurnost traži i na drugoj strani?

-Nastupi traju već odavno, a uz to me moj partner Denis polako uvodi u posao sa nekretninama i mogu da kažem da mi se to počinje jako sviđati. Upoznala sam jako puno interesantnih ljudi iz te branše. Jednostavno, čovjek mora misliti na bolju, ljepšu i sretniju budućnost.

U privatnom životu dešavaju ti  se također jako pozitivne stvari? Selma je sretna i sija, ko je za to kriv?

-Moj Denis i ja smo jedno. Bog nas je spojio. Imamo slične sudbine, isti horoskop slažemo se jako dobro i razumijemo. Djeca nam se takođe jako lijepo slažu, za sada je sve savršeno. Živimo dan za danom i uživamo u svakom trenutku zajedničkog života. Da konačno sam sretna i ispunjena žena.

Kako ste Denis i ti upoznali, ko je kome prvi prišao?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Denis i ja smo se slučajno upoznali u blizini Bečke opere. Bio je uporan i, eto nas (smijeh). Pronašle se sretne duše.

Imala si nastup u Beogradu na Kalemendanu i još si jednom pokazala da Selma ima još dosta toga da kaže. Da li je konačno došlo vrijeme da Selma svom rodnom gradu, ali i Sarajevu glamoruzno pokloni solističke koncerte?

-Bila je to zaista magična noć. Dragi Bravo je organizovao predobru žurku za sve ljubitelje muzike sa početka 2000 godine. Nastup na Kalemegdanu je samo uvertira za ono što pripremam uskoro za moju publiku. Naravno da želim, planiram solističke koncerte, ali sve polako, ništa sa žurbom. Danas sam zrela, ozbiljna žena, koja želi da svaki poslovni korak isplanira do udetalje.

Nove pjesme, album?

-Radim na novom albumu i sa svojom starom ekipom, a tu podrazumijevam  Dejana Abadića i Braju. Zaista sam jako sam uzbuđena i motivisana, po pitanju novih pjesma, albuma, ali cijelog života i svega onoga što dolazi. Preda vama je jedna nova i sretnija Selma.

Zbog cyber kriminala ostala bez albuma

Nedavno si objavila da su konačno tvoji stari albumi dostupni na Youtube. Zašto se čekalo na tako nešto dugo i ko ti ustvari vodi kanal?

-Moji stari albumi su konačno dostupni na svim platformama. Naime, zbog cyber kriminalnog akta od strane Turčina Ayhana Uslu koji je meni, kao i mnogim kolegama, nanio nepopravljivu štetu, svi moji albumi su nažalost duže bili uklonjeni sa svih platformi. Nakon sudskog procesa, sada je sve uredu.

(Bato Šišić)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jahorina Ultra trail: Nagradni fond 15.000 KM

Jahorina Ultra trail: Nagradni fond 15.000 KM

Bh. građani masovno podržavaju put ka EU, a vlasti strepe od reformi i zatvora

Bh. građani masovno podržavaju put ka EU, a vlasti strepe od reformi i zatvora