Categories: Estrada

DA MOŽE KARLEUŠA BI OVE SLIKE SPALILA: Ovako je Jelena izgledala na početku karijere

Danas je jedna od najkontroverznijih pjevačica u regionu, a prije 25 godina Jelena Karleuša pjevala je prateće vokale mnogim pjevačima, nakon čega je riješila da i sama zakorači u estradni svijet.

Sa prvim albumom “Ogledalce” koji je izdala za “Diskos” i na kom je, vjerovali ili ne, sarađivala i sa kompozitorom i producentom Draganom Stojkovićem Bosancem, predstavila se publici.

Njen album prodat je u 100.000 primjeraka, a kao najveći hit osim naslovne numere, izdvojila se pjesma “Najbolja drugarice”. Uslijedila je 1996. godina, ekspanzija turbo folka i žanrovski preokret same pjevačice koja je drugi album izdala za “PGP RTS”.

“Ženite se, momci” i “Sad smo stranci postali” osvojili su publiku, a nakon trećeg albuma njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

“Ko ovu dramu režira” , “Vještice, vile” i “Cicija” bile su numere sa novog muzičkog projekta koji je mala od skandala, kako je sebe kasnije i opjevala u jednoj pjesmi, začinila i provokativnim fotografijama.

Saradnju sa “Grand produkcijom” započela je 1999. godine, kada je i objavila album “Gili, gili”, ali je ubrzo i prekinula nakon nesuglasica sa čelnicima ove kuće.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Ipak, 2015. godine voditelj Siniša Medić uspio je da nagovori pjevačicu da se vrati u “Grand”, ali ovoga puta kao gošća u njegovoj emisiji “Press pretres”. Ubrzo nakon toga dobija i ponudu da bude dio najpopularnijeg šoua “Zvezde Granda”.

A ovo su fotografije koje bi Jelena najradije spalila da može, kao što i svi imamo neke fotke na koje nismo baš ponosni.

(Express/Espreso)

Redakcija

Recent Posts

Maju Berović prozivaju da krije ime i vjeru, pjevačica iznijela istinu: Praznik smo provodili sa našim najmilijima u Bosni

Pjevačica Maja Berović povukla se iz javnosti nakon što se porodila i na svijet donijela…

11 minuta ago

Unapređenje održivog finansiranja u Centralnoj, Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi

Prema istraživanju koje je Evropska investiciona banka (EIB) objavila pod nazivom „Ozelenjavanje finansijskog sektora: Iz…

55 minuta ago

Toni Bijelić “poludio” nakon vijesti da moli Draganu da se pomire, momentalno se oglasio

Biznismen se u poslednje vreme često oglašava na mrežama i hvali se “kako živi” Pevačica…

1 sat ago

Počitelj – ponos svih, a ničija sramota

Stari grad Počitelj, na jugu Bosne i Hercegovine, mami hiljade turista iz svih krajeva svijeta.…

1 sat ago

Dalić poslije EP napušta klupu Hrvatske?

Čovjek koji sa Hrvatskom bio drugi i treći na svijetu uskoro bi mogao da napustio…

1 sat ago

Da li je filtrirana voda zdravija od “česmovače”

​Zagovornici tvrde da filtriranje vode može da donese brojne koristi, od uklanjanja toksina i patogena…

2 sata ago