in

Brzi trik za gubitak kilograma koji je zaludio TikTok

Brzi trik za gubitak kilograma koji je zaludio TikTok
Slatka-Tajna.Eu

Unazad nekoliko godina društvene mreže diktiraju sadržaj unutar ormara i kozmetičke torbice. Takođe, one imaju veliki uticaj i na svakodnevnu rutinu, kao i omiljene rituale, a u posljednje vrijeme na TikToku ne prestaje se pričati o triku koji će olakšati borbu sa kilogramima!

Iako su vjerovatno svi na početku godine sami sebi dali svečano obećanje kako će ovo biti godina njihove najbolje fitnes forme, motivacija se vjerovatno kod većine nije baš predugo držala. Stoga su mnogi u potrazi za brzim i efikasnim rješenjima zahvaljujući kojima će se pozdraviti sa nekoliko kilograma viška.

U posljednje vrijeme cijeli TikTok bruji o triku – voda, limun i čija sjemenke.

Činjenica jeste da je zadržavanje optimalnog nivoa tekućine u tijelu izrazito važno za vrijeme visokih temperatura, a to ima i važnu ulogu ako želite izgubiti kilograme. Kako biste ubrzali proces mršavljenja, sjajno rješenje, pored zadržavanja kalorijskog deficita, jeste voda u koju ćete istisnuti limunov sok i dodati dvije pune kašičice čija sjemenki.

Čija sjemenke treba da odstoje pet minuta, a zatim možete uživati u ovom zdravom i osvježavajućem piću. Ovaj trik još je jedna potvrda da fascinacija čija sjemenkama ne jenjava, što ne iznenađuje previše, budući da je riječ o izrazito vrijednoj namirnici koja ima bezbroj benefita za naše zdravlje te u konačnici i za sam izgled.

Njihova tajna je i u tome što sadrže izrazito zasitna svojstva, jer su bogate proteinima i vlaknima pa brzo smiruju glad.

Takođe, visok nivo omega-3 masnih kiselina i alfa-linolne kiseline sadržane u sjemenkama doprinose gubitku kilograma, stoga ovo piće definitivno treba da isprobate i uvjerite se u njegovu efikasnost!

Zdravstvene prednosti:

1. Poboljšavaju zdravlje kostiju;

2. Sprečavaju kardiovaskularne bolesti;

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










3. Ojačavaju imunitet;

4. Regulišu šećer u krvi i dijabetes;

5. Pomažu u borbi protiv upale;

6. Pomažu kod probave;

7. Podstiču rast mišića (i gubitak masnoća);

8. Mogu pomoći kod zdravlja mozga;

9. Mogu pomoći u poboljšanju oralnog zdravlja;

10. Pomažu kod mršavljenja.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čuda savremenog fudbala na koje se moramo navikavati: Ovakve scene su neizbježne u budućnosti

Čuda savremenog fudbala na koje se moramo navikavati: Ovakve scene su neizbježne u budućnosti

Absinthe marmite. Not coming to a store near you.

Absinthe marmite. Not coming to a store near you.