in

Katarina Grujić pokazala mamu: Od nje je naslijedila ljepotu

Katarina Grujić pokazala mamu: Od nje je naslijedila ljepotu
Slatka-Tajna.Eu

Poznato je da već neko vrijeme pjevačica Katarina Grujić ima formiranu porodicu sa suprugom i fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim ima i kćerku, ali ona uvijek posebno ističe koliko snagu porodice i veliku podršku osjeća od strane svojih roditelja. To se moglo primjetiti i na njenom nedavnom vjenčanju o kojem se mnogo pričalo, kada je majka Katarine Grujić bila jedna od najveselijih i najsretnijih zvanica što je bilo i za očekivati, ali mnogi su se pribojavali i drugačije njene reakcije na to što joj kćerka i zvanično započinje novo poglavlje imajući u vidu koliko su vezane.

Majka Katarine Grujić danas ima 63 godine a mnogi ne mogu na prvi pogled da uoče sličnosti između nje i poznate nasljednice, osim da obadvije drže do svog izgleda. Kaćina mama je besprijekorna plavuša a prošle godine slavili su njen rođendan što je ostalo zabelježeno kao jedan od rijetkih trenutaka u kojima je javnost mogla da je uopšte vidi, budući da majka Katarine Grujić izbjegava pažnju javnosti.

Na fotografiji je s njima i Kaćina baka koja je nažalost u februaru preminula a taj gubitak dodatno je povezao pjevačicu i njenu mamu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kraljice moja. Nijedna ljubav na ovom svijetu nije tako bezuslovna kao majčina, nijedno srce nema u sebi toliko ljubavi kao majčino – poručila je Katarina Grujić svojoj majci na društvenim mrežama.

(express/story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HRT: Jugozapadna Europa u plamenu

HRT: Jugozapadna Europa u plamenu

Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici

Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici