in

“BOJIM SE DA SAVIJEM KOLJENA”: Rada Manojlović otkrila kako osjeća

Slatka-Tajna.Eu

Nekoliko dana nakon povrede, Rada je nastavila sa nastupima, pa je tako došla u kratkoj haljini, ali skroz u zavojima zamotanih koljena.

– Dobro sam, još uvijek je to jako svježe, ali sam bila kod jednog fenomenalnog doktora i psihički me je opustio. Rekao mi je da se ponašam normalno jer nisam ništa slomila, to je ono najvažnije. Bog me čuva, kad već nemam pameti imam sreće. Ono je bio čist beton, a ja glumim kaskadera na bini. Ljudi su sa manjih visina padali i pucale su im čašice i svašta nešto, a ja sam prošla bez ušivanja – rekla je Rada.

– Možda bih i mogla da savijem koljena, ali ja se sada plašim, ali su stvarno oderotine, šteta ovakvih nogu, zatim dodaje

Rada se oglasila i na to, da li je planirala da otkaže nastupe zbog povreda, kaže da je bilo i misli o tome, ali da je ipak odlučila da nastavi sa poslom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ne spavam tri noći, pod stresom sam. Navikla sam da igram i znate kako izgledaju moji nastupi i nemam pojma kako ću dalje da nastupam. Ne znam kako to da izvedem, da li ću od adrenalina ponovo da skočim i da se ponovo povrijedim. Inače mrzim bol, prag tolerancije mi je nula. Nisam smotana i nisam se nikad udarila, ovo je prvi put – rekla je Rada.

(express/blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DRAMA KOD KONJICA: Vatrena stihija došla do kuća u blizini Boračkog jezera (FOTO)

Oglasio se Levandovski nakon napuštanja Bajerna