in

ALMIN SELIMOVIĆ: Više kolega me je razočaralo

ALMIN SELIMOVIĆ: Više kolega me je razočaralo
Slatka-Tajna.Eu

Almin Selimović nedavno je objavio novu pjesmu pod nazivom „U planu“. Nakon prve pjesme „Sve moje želje“ nastavio je sebi krčiti put. Sjajni spotovi, odlični saradnici su garant uspjeha. Almin je sarađivao sa Jelenom Trifunović, Markom Cvetkovićem, dok je za spot bio zadužen Vedad Jašarević.

Priča nam o tome kako se snalazi na estradi, koliko su mu pomogle „Zvezde Granda“. On je jedan od mladih pjevača na kojeg se može računati, a otkriva nam i šta mu je savjetovala nekadašnja mentorica Ana Bekuta.

Jesi li zadovoljan prvim reakcijama na pjesmu „U planu“?

-Naravno da jesam, reakcije publike na pjesmu su i više nego odlične i siguran sam da je pjesma pun pogodak.

Isplati li se ulagati u karijeru?

-Za snove se treba boriti, tako da mislim da se uvijek isplati ulagati u sebe, jer nikada ne znamo kada će nam se uspjeh isplatiti.

Ima li nastupa i jesi li zadovoljan?

-Nakon objavljivanja druge pjesme, moram priznati da nemam vremena za odmor od nastupa i gostovanja, tako moram priznati da sam prezadovoljan.

Ko ti je najveća podrška?

-To su svakako moji prijatelji i porodica, za ljude koji se bave ovim poslom zaista treba mnogo razumijevanja i podrške, što ja svakako dobijam i hvala im na tome.

Da li te je neko od kolega razočarao?

-Moram priznati da jeste, i više je kolega u pitanju. Mislim da pod nebom ima dovoljno mjesta za svakoga i da nema potrebe za sujetom i sabotažama.

Da li bi se opet prijavio u „Zvezde Granda“?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Iz takmičenja nosim divne uspomene, ali takmičenje „Zvezde Granda“ su gotove za mene, mislim da je jedno pojavljivanje bilo dovoljno da shvatim da se želim baviti ovim. Svakako sam postao član porodice Granda, tako da nema potrebe za takmičenjima.

Kakvo je iskustvo bilo takmičenje?

-Svakome ko želi da se ostvari u ovom poslu, preporučio bih “Zvezde Granda” kao platformu za pokazivanje i učenje, mislim da trenutno ne postoji bolja šoubiznis platforma na Balkanu.

Da li bi skandalima došao do popularnosti?

-Popularnost da, ali ne pod svaku cijenu. Mislim da nisam neko ko bi privlačio pažnju na takav način. Postoje granice koje ne bih prelazio.

Koji savjet pamtiš?

– To je sigurno savjet moje mentorice Ane Bekute, koja mi je uvijek govorila da sam sebe krčim uspjeh, i ako vjerujem u sebe da mogu ostvariti veliki uspjeh. Samo ako budem vjerovao u sebe.

Ima li mjesta za mlade pjevače na našoj sceni?

– Mislim da ima, i mislim da je vrijeme za osvježenja na našoj muzičkoj sceni. Već dugo traje tranzicija i priznanje mladih pjevača u Bosni i Hercegovini. Kako kažu “ne živi se od stare slave”, u Bosni to ne vrijedi, ovdje su i dalje zvijezde i pjevači samo oni koje smo slušali na kasetama, a svi mi novi smo “nepriznati”.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koga DADILJA Prvo Kazni Osvaja 1000€

Koga DADILJA Prvo Kazni Osvaja 1000€

Naneli u Partizanu

Naneli u Partizanu