in

Umjesto mafijaš postao je fudbaler: Slava mu je donijela 700 žena do 25. godine

Slatka-Tajna.Eu

Svojevremeno je bio najveći svjetski talenat. Briljirao je kao 18-godišnjak u tada ubjedljivo najjačoj ligi svijeta. U sjeni je ostavljao neke od najvećih svjetski zvijezda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nagla slava i velika popularnost su mu omogućili da živi kao kralj već u ranim 20-im godinama, ali čudna narav, manjak discipline i ”bez dlake na jeziku” karakter su učinili da nikad ne zasija punim sjajem.

Ime i prezime Antonija Cassana je poznato svokom ljubitelju fudbala. Legendarni Italijan danas slavi 42. rođendan i ne živi ni približno kao u danima kada je igrao fudbal.

S loptom u nogama je bio itekako vješt. Driblinzi i fantastična tehnika, ali i sjajna vizija igre su bile njegove glavne igračke karakteristike. Osim po tome, pamti se i po ”avanturističkom” životu van terena.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Odrastao je u zloglasnom naselju u Bariju gdje su policijci zbog racija vrlo često prekidali utakmice. Prvi put fudbal na travi je zaigrao sa 13 godina. Do tada je znao samo za kamenje i zemlju.

Najbolji fudbal je igrao u Romi gdje se zadržćao pet godina, zatim je nastupao za Real, Sampdoriju, Milan, Inter i Veronu. Od fudbala se oprostio prije pet godina.

U karijeri je osvojio dva prestižna trofeja. Bio je prvak Španije i Italije. Ali ukoliko mu nije išlo sa osvajnjem trofeja, onda jeste sa osvajanjem žena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Po vlastitom priznanju je potvrdio da je do 25 godine spavao sa čak 700 žena od kojih je njih 20-ak bilo iz estradnog svijeta na Apeninima.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“U Madridu sam imao prijatelja koji je bio konbar. Njegov posao je bio da mi donese tri ili četiri peciva nakon što bih imao seks. On bi donosio pecivo, a ja bih silazio sa djevojkom. Onda bi on preuzeo djevojku, a ja pecivo. Pecivo i seks, savršena kombinacija”, ispričao je Cassaon svojevremeno.

Poznato je da je dok je igrao za Real dobio 14 kilograma viška, a Kraljevi su ga kažnjavali za svaki kilogram viška. Tu se i najbolje vidio njegov manjak discipline.

Nakon toga je i smirio svoj život jer se 2008. godine zaručio sa Carolinom Marcialis. Ovaj par se vjenčao tri godine kasnije i dan danas su i dalje u sretnoj vezi.

“Ja sam najveći talent koji je sve protraćio. Stil ‘divlji genije koji krši pravila’ bi otišao predaleko. a stvarno sam prešao granicu previše puta”, nedavno je priznao i sam popularni Fantantonio.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Karleuša lomila tanjire usred restorana! JK napravila haos u Grčkoj nakon razvoda, oko nje gomila ljudi, ovakvu je niste vidjeli – Ekspanzija.com

Zašto je važna konzumacija hljeba i kojeg?