in

SJAJAN SPOJ: Aleksandar Josifovski i Belma Huseinefendić snimaju duet

SJAJAN SPOJ: Aleksandar Josifovski i Belma Huseinefendić snimaju duet
Slatka-Tajna.Eu

Nakon što završe sa takmičenjem Zvezde Granda”, finalisti gotovo uvijek dobiju savjet od mentora ali i čelnika Grand produkcije da se što prije posvete izbacivanju pjesama kako bi iskoristili popluarnost koju su stekli u ovom muzičkom programu.

Kao poslušan i dobar đak Aleksandar Josifovski nije časio ni časa, već se odmah dao na traženje hita koji će mu dati vjetar u leđa kroz dalju muzičku karijeru ali i brojniju publiku.

Međutim, za razliku od njegovih kolega, roker sa Ohrida ne planira da izbaci pjesmu samostalno već duetsku i to uz pomoć prošlogodišnje finalistice, a njegove dobre drugarice, Belme Huseinefendić.

Od kada smo se sreli Belma i ja, 2019. godine u ”Zvezdama Granda” osjetio sam tu kombinaciju naših energija, a onda smo se zavoljeli i muzički. Njen stil pjevanja za mene je sve ili ništa, ona je zaista uvijek davala sve od sebe, posebno mi je draga- rekao je Aleksandar pa otkrio ko je koga kontaktirao za pesmu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ja sam nju zvao a ona odmah prihvatila! Imamo jako dobru pjesmu, baš u našem stilu. Muziku i tekst nam je radio Goran Šarac, a aranžman radimo moj bend French Olives i ja u studiju na Ohridu. Čekamo Belmu da dođe ovih dana, da to snimamo uskoro. Ona je prošle godine već bila kod mene i znam da joj se mnogo svidjelo, a takođe i atmosfera u mom studiju koji je tad posjetila prvi put. To znači da ćemo sad biti opušteni i pjevati iz srca– rekao je Josifovski.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Junska inflacija u Kini na dvogodišnjem maksimumu

Junska inflacija u Kini na dvogodišnjem maksimumu

Spas za Zapadni Balkan od energetske zavisnosti u obnovljivim izvorima

Spas za Zapadni Balkan od energetske zavisnosti u obnovljivim izvorima