in

Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima

Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima
Slatka-Tajna.Eu
Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima

Na samoj morskoj obali, neposredno iznad prelijepih plaža podiže se novi aparthotel Sunčeva Postelja: u potpunosti uklopljen u blago mediteranskog okruženja, postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja. 12 smještajnih jedinica, u kombinaciji apartmana i studia, omogućavaju posjetiteljima hotela makismalno neometan komfor.

 

Godinama brižno uređivan, svojim gostima pruža najbolje: materijali od kojih je načinjen, pomno su birani i prirodnog su podrijetla dok je namještaj ručne izrade od najfinijeg autohtonog drva i tikovine. Sve smještajne jedinice nadvijaju se neposredno nad morem, pružajući nezaboravan pogled na beskrajan plavi horizont, na blještavost sunčeva sjaja ili na fascinantne kratke ljetne oluje – čine se na dohvat ruke.

Kupaonice hotela su priča za sebe i koncipcirane su da probude sva čula dragih gostiju. Sklad boja, podno grijanje u svim kupatilima, masažni stupovi i extra balkoni u kupatilima sa pogledom na more daju posebnu notu senzualnosti.

U sklopu hotela Sunčeva postelja Brela gostima su na raspolaganju privatna plaža s besplatnim ležaljkama i suncobranima, wellness centar s fitness sadržajima i saunom te apartmani s besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi) i balkonom s pogledom na more. Na hotelskoj terasi s pogledom na more poslužuju se bife doručak i doručak s jelima po narudžbi.

Sve smještajne jedinice sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaćaju luksuzno opremljenu kupaonicu s podnim grijanjem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U restoranu u okviru objekta poslužuje se izbor domaćih specijaliteta. Na velikoj terasi hotelskog bara, smještenoj uz more, poslužuje se izbor pića poput kave, svježe pripremljenih napitaka i koktela.

U hotelskom wellness centru dostupni su fitness centar, sauna i posebni tretmani za cijelo tijelo. Hotelski gosti mogu besplatno koristiti teretanu. U hotelu su dostupne usluge najma bicikla, brodice i automobila, a moguće je dogovoriti i masažne tretmane.

Uz nadoplatu su dostupni parkiralište i usluga prijevoza. Hotel ima dizalo.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zrinjski saznao protivnika u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige

Zrinjski saznao protivnika u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige

Dodik responds to German Bundestag: I am imposing sanctions against myself

Dodik responds to German Bundestag: I am imposing sanctions against myself