in

Ostavio je pred porod: Prvi susret nakon raskida Militao i Karoline će pamtiti do kraja života

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaler Reala i njegova bivša djevojka su danas postali roditelji nakon što je na svijet stigla njihova kćerkica Cecilija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Lima je prije poroda na društvenim mreama detaljno objašnjavala kroz koje faze prolazi, a interesantno da joj je podrška bio upravo Militao.

Ubrzo se pojavila i njihova zajednička fotografija kako brazliski defanzivac bivšoj djevojci drži ruke prije samog poroda.

Malena Ceciclija se porodila u nedjelju navečer, a rođenje kćerkice Militao je okarakterisao kao najveću pobjedu u životu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Lima je prošle sedmice obavijestila javnost da su ona i pouzdani defanzivac raskinuli zbog nepremostivih razlika između njih dvoje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Želim da razriješim neke stvari. Sa mnom je sve u redu. Nakon povratka s putovanja sam ga potražila da riješimo sve i da pokušamo skupa nastaviti, ali došlo je do tačke gdje je bilo jasno da našu vezu više ne možemo nastaviti.”

“Odlučili smo da je raskid najbolja moguća odluka. Uvijek ćemo imati vezukroz našu Ceciliju i ona će uvijek za nas biti životni prioritet i ono što je jedino važno”, poručila je atraktivna Karoline.

Eder i Karoline su dugo vremena bili u vezi, ali nakon zajedničkog odmora na Ibizi odlučili su da raskinu te je tako Cecilija na svijet došla sa rastavljenim roditeljima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Je li ovo najveći promašaj u povijesti nogometa? / Bljesak.info

UMJESTO NA PROMOCIJU, OTIŠLA NA POROĐAJ: Novopečena mama, Marija Mikić, objavila dvije nove pjesme