in

Gej afera drma srpsku estradu: Oženjeni pjevač u vezi sa svojim frizerom, pravi mu ljubomorne scene! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Da su sve prave ljubavi tužne, najbolje zna oženjeni pjevač, ali kako se čini neće moći da ostane vjeran supruzi jer njegovo srce pripada – drugom muškarcu!

Pjevač je navodno već godinu dana u strasnoj i tajnoj ljubavnoj vezi sa svojim frizerom.

– Jedan naš oženjeni pjevač već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom, a svoj odnos kriju kao zmija noge – kaže izvor, i dodaje da je pjevač svoje bis.ksualne sklonosti pokazivao i ranije, kada je bio uhvaćen kako se dopisuje sa drugim muškarcem.

– Za javnost on uživa u skladnom braku, a supruga i ne sluti da njen suprug već godinu održava tajnu vezu sa svojim frizerom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


I dok njegova supruga živi u blagoslovenom neznanju, lišena svake pomisli da je muž vara sa muškarcem, to nije slučaj sa pjevačevim dečkom, koji svaki čas folkeru pravi neprijatne scene i ljubomorne ispade.

– Par je prošao kroz ozbiljnu krizu kada je iz medija saznao za vjenčanje svog dečka. Do tada je slijepo vjerovao u priču koju mu je pjevač servirao da mu je djevojka samo marketing i pristajao je da se tajno viđa s njim. Njihova veza je tada prošla kroz ozbiljnu krizu, blokirao je dečka na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio – ispričao je izvor.

ekskluziva.ba

.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

CRNI SCENARIJ ZA 15-TAK DRŽAVA DO KRAJA 2022: Visoke su šanse bankrota u Egiptu, Tunisu, Pakistanu, Gani, Salvadoru…

Pritisak na nastavnike: Kap hrvatske prve dame