in

Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima

Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima
Slatka-Tajna.Eu
Nezaboravan doživljaj u hotelu Sunčeva postelja u Brelima

Na samoj morskoj obali, neposredno iznad prelijepih plaža podiže se novi aparthotel Sunčeva Postelja: u potpunosti uklopljen u blago mediteranskog okruženja, postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja. 12 smještajnih jedinica, u kombinaciji apartmana i studia, omogućavaju posjetiteljima hotela makismalno neometan komfor.

 

Godinama brižno uređivan, svojim gostima pruža najbolje: materijali od kojih je načinjen, pomno su birani i prirodnog su podrijetla dok je namještaj ručne izrade od najfinijeg autohtonog drva i tikovine. Sve smještajne jedinice nadvijaju se neposredno nad morem, pružajući nezaboravan pogled na beskrajan plavi horizont, na blještavost sunčeva sjaja ili na fascinantne kratke ljetne oluje – čine se na dohvat ruke.

Kupaonice hotela su priča za sebe i koncipcirane su da probude sva čula dragih gostiju. Sklad boja, podno grijanje u svim kupatilima, masažni stupovi i extra balkoni u kupatilima sa pogledom na more daju posebnu notu senzualnosti.

U sklopu hotela Sunčeva postelja Brela gostima su na raspolaganju privatna plaža s besplatnim ležaljkama i suncobranima, wellness centar s fitness sadržajima i saunom te apartmani s besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi) i balkonom s pogledom na more. Na hotelskoj terasi s pogledom na more poslužuju se bife doručak i doručak s jelima po narudžbi.

Sve smještajne jedinice sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaćaju luksuzno opremljenu kupaonicu s podnim grijanjem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U restoranu u okviru objekta poslužuje se izbor domaćih specijaliteta. Na velikoj terasi hotelskog bara, smještenoj uz more, poslužuje se izbor pića poput kave, svježe pripremljenih napitaka i koktela.

U hotelskom wellness centru dostupni su fitness centar, sauna i posebni tretmani za cijelo tijelo. Hotelski gosti mogu besplatno koristiti teretanu. U hotelu su dostupne usluge najma bicikla, brodice i automobila, a moguće je dogovoriti i masažne tretmane.

Uz nadoplatu su dostupni parkiralište i usluga prijevoza. Hotel ima dizalo.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Denis Bećirović iznenadio heroinu nanu Fatu Orlović

Denis Bećirović iznenadio heroinu nanu Fatu Orlović

Another ‘Peace March’ for Srebrenica genocide victims takes place in Austria

Another ‘Peace March’ for Srebrenica genocide victims takes place in Austria