in

Barcelona se riješila stopera – Sportske.ba

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri Borca savladali su u četvrtak ekipu B36 Toršavna rezultatom 2:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Iako je meč igran u Modriči, ekspedicija kluba sa Farskih Ostrva je za bazu, od ponedjeljka, izabrala Banjaluku, a dan poslije utakmice trebalo je da krene kući

Međutim, stvari su se veoma iskomplikovale za Farane, koji u BiH moraju da ostanu duže od planiranog, obzirom da im je let iz Banjaluke za Malme – otkazan.

Naime, kako je potvrđeno MONDU iz B36 Toršavna, let je otkazan praktično deset minuta pred polijetanje, pa je delegacija osvajača Kupa Farskih Ostrva krenula na put u Tuzlu, odakle bi sutra ujutro trebalo da polete.

Međutim, dodatni problem za Farane je i činjenica da za večeras nemaju rezervisan hotelski smještaj, obzirom da je, prema prvobitnom i pomenutom planu, već trebalo da budu na tlu Skandinavije, te trenutno taj problem pokušavaju da riješe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Revanš utakmica između Borca i B36 Toršavna igra se 14. jula na stadionu Gundadalur, a bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu odmjeriti snage sa pobjednikom dva duela Dole Eš i Tre Fiorija.

(Mondo.ba)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mogu li sektori šumarstva i poljoprivrede u BiH postati prvi ugljično neutralni

SLAVLJE KOD ACE LUKASA: Dedo po drugi put