in

Rada opet ostavila Milana: Nije htio se.s prije vjenčanja, pričao je da je to grijeh! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović i Milan Stanković navodno su obnovili emotivnu vezu poslije deset godina pauze, ali ljubav je bila kratkog daha. Rada je navodno presjekla kada je shvatila da on više nije onaj stari.

– Rada neće više da trpi ništa što ne smatra normalnim, a problemi su počeli kada je on utripovao da je skoro pa monah. Ajd što stalno ide po manastirima, nego sad priča kako je se.s grijeh, kako to ne treba raditi prije braka, pa nedjeljom, pa u vrijeme posta, pa na crveno slovo… Zapravo, sa Radom uopšte ne treba da ima s.ks dok se ne vjenčaju.

– Rada ga godinama poznaje, zajedno su mnogo toga prošli, vidi da se promijenio i da je sada drugi čovjek. On priča kako želi porodicu, brak, zna da je on nikad ne bi ostavio na cjedilu, ali sve to joj je previše. Ponovo je počeo da obilazi manastire u kojima ostaje i po mjesec dana, ne javlja ni na telefon jer ima poslušanja, na službi je, u molitvi… To Radu izluđuje. Njoj treba muškarac koji će stalno biti pored nje. Rada je lijepa i zgodna djevojka, normalno je da ima svoje potrebe. Pa ko još u 21. vijeku čeka brak da bi bio intiman sa partnerom kog voli – pita se izvor Sveta.

– Kada mu je Rada priznala šta je sve tišti, Milan joj je rekao da treba da poštuje njegova uvjerenja i sve što vjera nalaže, a ona nije htjela da se raspravlja. Predložila mu je da se malo distanciraju, pa ako to ne pomogne, da definitivno stave tačku na svoju priču, što je on oberučke prihvatio – priča izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slovenija idući tjedan počinje skidati žicu s granice, posao vojsci za pet mjeseci

Za Farane je pravi pakao počeo tek poslije poraza od Borca