in

PORODILA SE MARIJA MIKIĆ! Pjevačica nasljednici dala ime grčkog porijekla

Slatka-Tajna.Eu

Ovo je Marijino prvo dijete, a sa izabranikom Jovanom se već dogovorila da joj daju ime Đurđa. Mama i beba se osjećaju dobro.

Ime Đurđa je grčkog porijekla. Izvorno je nastalo od grčkog Geōrgos što znači „onaj koji obrađuje zemlju“ ili „poljoprivrednik“.

Pjevačici je, inače, tokom posljednjeg pregleda prethodnog dana bilo rečeno da se spakuje i vrati se u porodilište. Termin joj je bio 11. jula, međutim, beba je poranila. Marija se bila našalila i na svojim „storijima” da je njena „gospođica” riješila da dođe na svijet ranije.

Kako je rekla, ona je mislila da napravi promociju novih pjesama, koje izlaze u petak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Poslata sam kući da se spakujem i da se vratimo u bolnicu. Rečeno mi je kroz dan, dva, eventualno tri da je Đurđa tu. Naravno, šta je meni prošlo kroz glavu je da pjesme i spotovi izlaze u petak, a ja ću tada biti u bolnici – ispričala je Marija, pa nastavila:

– A mislila sam da ću napraviti promociju. Ali ne, gospođica je odlučila da dođe ranije. Javiću vam se iz bolnice da odete na Youtub da slušate nove pjesme. Svašta me je nešto snašlo u ovih nedelju dana, ali dobro, da smo živi i zdravi – dodala je.

(express/blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osnovana Asocijacija sportskih centara Srpske

PRIHODI OD INDIREKTNIH POREZA VEĆI ZA 848 MILIONA KM