in

Nina Badrić važi za jednu od najljepših pjevačica, a evo kako izgleda njena mlađa sestra Sunčica

Nina Badrić važi za jednu od najljepših pjevačica, a evo kako izgleda njena mlađa sestra Sunčica
Slatka-Tajna.Eu

Rođendansko slavlje Nine Badrić nije propustila ni njena mlađa sestra Sunčica Badrić. Uz mnoštvo poznatih zvijezda, s Ninom je slavila i njezina sestra, koju se ne viđa često u javnosti.

Sestre su zajedno zagrljene i nasmijane pozirale fotografima. Za ovu priliku Sunčica je obukla usku crnu haljinu s prorezima koji otkrivaju njen dekolte i područje bedara.

Sunčica je na Instagramu podijelila i dio atmosfere s Nininog rođendana. Na snimci je Nina pjevala pjesmu Rolling on the River Tine Turner, a gosti su plesali.

Prije toga Sunčica je emotivnom objavom čestitala sestri rođendan.

“Na današnji dan rodila se moja Ninja. Kada smo bile male jako sam joj išla na živce, morala me stalno vući sa sobom, kvarila sam joj sve planove i nikako me se nije mogla riješiti (tako ti je grah pao). Nije mi dovoljna ova platforma da napišem sve ono što bih htjela, no želim da znaš da sam ponosna na tebe, na ono što jesi, na tvoju ludost. Svatko tko tebe zaista zna, zna da imaš srce veliko kao kuća.

Sretan ti rođendan bleso moj i znam da je ovo samo početak jednog novog, predivnog života gdje ćemo slaviti svaki dan koji dolazi. Ti znaš da ćemo mi živjeti kao kornjače, tako da ćeš me morati trpjeti još jako jako dugo. Volim te ja puno i sretan ti rođendan rođeno moje”, napisala je Sunčica, na što joj je Nina odgovorila: “Večeras ne ideš doma do jutra za kaznu.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nina je jako bliska sa svojom sestrom te često dijele zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Inače, Sunčica sa sinom Marcom živi u Italiji.

Podsjetimo, Nina Badrić je proslavila rođendan u jednom zagrebačkom restoranu. Svoj 50. rođendan odlučila je proslaviti u velikom stilu. Za proslavu je nosila bijelu kratku haljinu s velikim ukrasom na prednjem dijelu, a na popisu uzvanika bilo je 140 osoba.

(express/index)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Rusi raketirali Hmeljničku oblast, Ukrajina traži od Turske da…

RAT UŽIVO: Rusi raketirali Hmeljničku oblast, Ukrajina traži od Turske da…

Šta su to “teretana” usne

Šta su to “teretana” usne