in

Ana Bekuta ljubomorna na Popovićevu ženu, a evo zbog čega

Ana Bekuta ljubomorna na Popovićevu ženu, a evo zbog čega
Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović i Suzana Jovanović su bliski prijatelji sa Anom Bekutom i kada je Mrka preminuo oni su prvi došli kod nje u stan da joj izjave saučešće.

Ana Bekuta nije voljela kada Mrka pohvali prvu damu Granda

Međutim, kada su se Milutin i Ana tek smuvali, situacija je bila nategnuta pa je Bekuta tada bila ljubomorna na Suzanu. Kako su pisali mediji, Mrka je isticao da je Saletova žena najbolja riba na estradi, a to baš i nije prijalo Ani.

– Bekutu obožavaju i Sale i Suzana, ali je prije desetak godina Ana bila malo ljubomorna na Suzi, iako ona neće možda to da prizna. Mrka je uvijek bio šaljivdžija i volio je da ženama dijeli komplimente, to je Ana vrememenom shvatila i prihvatila, ali kad su se tek smuvali on je govorio o tome da Popović ima najbolju ženu na estradi i da ga je sreća potjerala kada je oženio Suzanu. On je isticao da nikad ljepše stvorenje od Suzane nije vidio i da zavidi Popoviću. Naravno, svi su to prihvatali kao šalu, ali u početku je Bekuti to baš smetalo. Vremenom je shvatila kakav je Mrka i više nije obraćala pažnju na to, čak je i ona počela da se šali i Popoviću govori kako je Milutin zaljubljen u Suzanu i da je ljubomoran na Saleta.

Suzana tvrdi da nikada nije osjetila ljubomoru od strane Ane, ali da Mrka jeste isticao da je ona najljepša na estradi.

– Mrka je uvijek tvrdio da sam najbolja riba na estradi, a onda mu ja kažem: Pusti ti mene, imaš ti tvoju Anu za kojom mnogi lude. Šalili smo se stalno – rekla je Suzana i dodala da sebe nikad nije doživljavala fatalnom:

– Ma, ja sam gledala da se istaknem glasom, pjesmom, nikada se nisam takmičila sa koleginicama da budem najljepša ili atraktivna, nije me zanimalo to – rekla je pjevačica.

(express/scandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Zvanično: Milan predstavio novo zvučno pojačanje

Zvanično: Milan predstavio novo zvučno pojačanje

Vidjet ćemo zašto je došlo do korekcije ocjena

Vidjet ćemo zašto je došlo do korekcije ocjena