in

AKO MUŠKARAC NIJE USPJEŠAN NEKA NE PRILAZI: Jovana Jeremić je strastvena i čudna

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić je poznata kao iskrena osoba. Ona se prvo dotakla muškaraca i kakvi to zapravo imaju najveće šanse kod nje.

– Ja sam iskren čovjek i znam tačno šta tražim. Ja da se foliram, ne pada mi na pamet. Ako nije uspješan, nemoj ni da mi prilazi. Šta meni ima prosječan muškarac da šalje poruke. Šta možemo nas dvoje da radimo, možemo da sarađujemo ali mi pričamo o emotivnim odnosima. Izvešće me na večeru koju ne može da plati. O čemu mi pričamo. Ja onda gubim seksualnost. Ja ne mogu da spavam sa čovjekom kome sam platila ručak. Gubim seksualnost tako – rekla je Jeremić.

Potom se osvrnula i na njen seksualni život gdje je otkrila sve do detalja.

Strastvena sam, jako emotivna i duboka. Vrlo duboka i u svakom smislu to mislim. Intezivna i čudna. Ja volim sve da probam i da osjetim. Ne mislim samo na unutrašnja osjećanja. Volim dodir, poljubac u vrat, mene jako pale te stvari. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Tačno znam koji jako volim predio oko vrata, meni je on jako seksi. Mislim da su muškarci dosta to zaboravili. Zaboravili su da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Djelujem kao da sam ja domino dama, ali sam zapravo potčinjena u tom seksualnom smislu. Volim da me izistinski ljubi i da mi budemo jedno – istakla je Jeremić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Žestoki raketni udari na Mikolajev, Rusi u okupirani Sevastopolj vraćaju ratne brodove, snimke teških gubitaka agresorske vojske…

NK GOŠK počeo sa pripremama, dosta promjena u igračkom kadru