in

HOĆE DA SE ISKUPI PRED BOGOM I SINOM! Ana Bekuta ne zaboravlja ovaj Mrkin savjet!

Slatka-Tajna.Eu

Ana Bekuta svu svoju pažnju i vrijeme poslije smrti Milutina Mrkonjića posvećuje unucima Sonji i Branku koji su jako vezani za nju.

Ana je oduvijek jako vodila računa o njima i snahi, naravno i o sinu Igoru. Pružila im je svu udobnost i obezbijedila dom, čak je u jednom kratkom periodu, kada je Igorov brak dospio u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snahi i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom djetetu okrenula leđa, samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti što se i desilo. I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu ljepoticu, bila je dio Aninog tima za pripremu kandidata u muzičkom takmičenju. Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove.


Podsjetimo, Mrka je, budući da nije imao svoju djecu, Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a pjevačicine unuke je također gledao kao svoje. Unuka Sonja i unuk Branko bili su i njegovi unuci, a u Branku vidio je svog nasljednika. Na Mrkin prijedlog, Branko je upisao Fakultet za informacione tehnologije jer mu je deda, kako su ga zvali Anini unuci, objasnio da je u IT-ju budućnost .

– Mene mora neko da naslijedi, a to ćeš biti ti – često je govorio Branku Mrka, a ovaj mu je odgovarao da će to biti teško jer njega niko nikada neće moći da naslijedi. Milutin Mrkonjić skoro pred smrt unucima je kupio automobile da bi mogli da voze babu na nastupe i brinu se o njoj kada njega više ne bude.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/pinkrs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vaterpolisti Španije poslije peteraca do titule prvaka svijeta

Bogdanović za SK: Mislim da sam ja glavni krivac za ovo, dotakli smo dno