in

IBRO BUBLIN: Skinuo bih se na nudističkoj plaži

IBRO BUBLIN: Skinuo bih se na nudističkoj plaži
Slatka-Tajna.Eu

Ovih dana mladi i popularni Sarajlija Ibro Bublin javnost je uzdrmao svojim atraktivnim slikama sa ljetovanja. Tako Ibro ponekad svojim fanovima, osim dobrog glasa i pjesme, priušti i poneku sliku iz privatnog albuma, ili upozna svoje pratioce na društvenim mrežama šta radi u privatnom životu.

Protivnik hemije

-Malo pred sezonu bio sam otišao do Omiša sa prijateljima i dijelom porodice i bilo nam je zaista lijepo, a i odmorio sam od nastupa koji me takođe čekaju tokom cijelog ljeta – počinje Ibro.

Da nisi kupio stan na moru?

-Ne, nisam još što opet ne znači da po pitanju te investicije nemam nikakvih planova, ali otom potom. Sada sam išao da „nabacim boju“ i da mogu onako taman i odmoran krenuti sa nastupima.

Da li je bilo nekih morskih ljubavi?

-Vrelih pogleda je bilo, a da li sam išao više od toga, e to bih zadršao za sebe.

Svakog ljeta svoje fanove, a prije svega mislim na ženski dio, obraduješ po nekom atraktivnom, erotičnom slikom, a tako je bilo i ovog puta.

-Ja mislim da svako onaj ko za sebe smatra da je u dobroj formi, onda to treba i da pokaže, podijeli sa javnošću. Ja sam jako samokritičan i znam da definicija mog tijela može da bude još bolja, ali sam u tom trenutku, kada je fotografija nastala, osjetio da će ta slika ipak biti veoma interesantna, što se i potvrdilo. Tako da sada poslije objave iste dobijam na desetine zahtjeva za vezu, poznanstvo, brak.

I muškarci se fotošopiraju, da se nisi i ti malo provukao kroz filter?

-Hahahaha, nisam zaista. Ne znam ni sam šta bi se tu moglo fotošopirati, ako neko zna neka mi kaže. Ja sam osoba koja voli sve prirodno, pa tako i ženske grudi.

Imaš lijepo istrenirano tijelo, da li koristiš neku hemiju za definiciju?

-Ne, nikako. Veliki sam protivnik bilo kakve hemije, samo se hranim zdravo. Mama se brine za moju ishranu, a ponekad i sam spremam. Nije to ništa spektakularno, već se trudim da me nastupi ne ponesu, da se ne „razvaljjujem od hrane“. Uvijek nađem vremena za trening.

Kada si na treningu da li te prepoznaju, prilaze li ti ljudi i ima li neka smiješna situacija sa fitnesa?

-Prije svega me poštuju, i nikada nisam doživio neku neprijatnu situaciju. Na tom sam mjestu upoznao dosta novih ljudi, a neki su mi kasnije postali i iskreni prijatelji. Primjetim ja ponekad poglede i žena i muškaraca. Bila je jedna situacija kada mi je prišao muškarac i pitao da se slikamo, a nakon toga me upitao da li bi mu mogao pomoći pri dizanju tegova. Naravno pristao sam. A, onda sam vidio da je pripremio telefon da snima kako mu pomažem, e na to već nisam pristao. To mi je bila jedna jako smiješna situacija.

Samo ponekad objaviš neku fotografiju iz privatnog života, sve ostalo skrivaš?

-Nije to da ja glumim neku zvijezdu, već jednostavno ne želim privatni život da plasiram javnosti. Imao bih ja svašta nešto da pokažem u javnosti, ali zašto to da radim. Treba li da se pohvalim novim autom, telefonom, garderobom, a neki od mojih vršnjaka jedva sastavljaju kraj sa krajem. Kada sam bio u Americi kupio sam dosta markirane robe, ali nikada to ne pokazujem, ponekad me i stid pojaviti se u javnosti u tim nekim stvarima. Granice trebaju postajati u svemu. Sve to ne ide uz moj karakter i moj obraz, onda ne bih bio to ja, Ibro Bublin.

Veći dio srbijanske estrade živi od tračeva, od hvaljenja ovim i onim, pjevači iz BiH sve to nekako rade stidlljivo?

-Meni su mnogi pokušali da namjeste neke tračeve, a to hvaljenje je individualno, sve zavisi od osobe do osobe. Ako će moja karijera biti građena na tračevima, onda bolje i da je nemam. Mnogo je više kolega koji javnosti prezentuju svim drugim, ali samo ne pjesmom. Ja to ne osuđujem, ali želim da budem drugačiji, da budem originalan, da budem poseban. I po pitanju pjesama ne izbacujem bilo šta, već želim da bude kvalitet.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kada bi se sutra oženio da li bi supruzi pomagao u kućanskim poslovima poput kuhanja, spremanja, peglanja…?

-Nisam ja neko ko bježi od tih nekih kućanskih poslova, pa i guljenja krompira, izbacivanja smeća. Usisavanje ili peglanje je već ženski dio posla, mogu pomoći, ali ipak imaju neke podjele. Svaka žena treba da izgleda lijepo, ali kada bi zaista bila potrebna pomoć i u peglanju, mogao bih ponekad učiniti izuzetak. U peglanju su žene ipak sposobnije od nas muškaraca.

Da li voliš nudizam i da li bi se mogao skinuti gol na nekoj plaži?

-Pobornik nudizma nisam, mada ne vidim u tome ništa loše, ali na nekoj nudističkoj plaži bi se mogao skinuti, no nikako na ovim našim prostorima. Ima uvijek neki paparaco u blizini hahahha.

Da li ti se nekad desilo da se zaljubiš u djevojku svog druga?

-Do sada nije, a nadam se i da neće. Imam dosta prijatelja koji su u vezama, imaju zgodne i lijepe djevojke, ali nikada nisam pomislio, eh što bi bilo dobro da je moja. Kada odem na pijacu, pa vidim djevojku koja prodaje paprike, a ona lijepa, e tada pomislim, kako je lijepa, zgodna, šarmantna…

Kada se u Srbiji desi neka estradna svadba okupi se pola estradnjaka. Kad bi se ti jednog dana ženio, da li bi pozvao kolege pjevače na svadbu?

-Pa, zašto da ne? Lično smatram, da ko je meni srcu drag, bez obzira odakle kolege dolaze, neka budu dio mog veselja. Po meni je to prelijep gest na tako značajnom danu u životu.

Osjeti se sujeta

Veoma malo se druže pjevači međusobno, zbog čega?

-Privatno nema tu nikakvog druženja i to je neosporna istina. Da li je to zbog sujete ili šta, nisam od onih kolega koji dok su kamere upaljene pričaju kako je sve ok, a nakon toga odmah jedan drugom okreću leđa. Osjeti se ta neka sujeta, zavist, ljubomora, a razlog ne znam. Po meni treba da se više družimo, potpomažemo. Ja nemam koga da izdvojim jer se ne družim ni sa kim, ali sve je to valjda i zbog posla ,ali druženja nam manjka.

Nove pjesme?

-Ekipa je spremna, trenutno sam u saradnji sa Dragišom Bašom i bit će dosta dobrih hitova. U najavi je i jedan duet, a bit će to najvjerovatnije sa jednim kolegom iz Srbije. Ne želim njegovo ime još u javnosti da prezentiram. Pjesma je zaista dobra, muška. To je jedna jako dobra priča. Ja sam realan i znam da još nemam mega hit, ali imam pjesme koje su jako slušane, ima me na terenu, radim, niko me ne drži u šaci, imam svoju slobodu i polako megahit će doći.

U džamiji odmorim dušu

Da li si religiozan?

-Da sam mnogo naklonjen tome, nisam, da vjerujem u višu silu, vjerujem, da odem nekad u džamiju, istina je da odem. Kada sam slobodan odem u džamiju da jednostavno dođem sebi, da odmorim dušu, posebno petkom kada ne radim. Iz tih prostorija izađem kao preporođen. Jednostavno se napunim pozitivne energije.

Razgovarao: Bato Šišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Anel i Marijana obavili šerijatsko vjenčanje u Malmeu

Anel i Marijana obavili šerijatsko vjenčanje u Malmeu

Smijeh Moja krava!

Smijeh Moja krava!