in

Đorđe David poručio Saši Matiću i Milici da im nije mjesto na festivalu Sunčane skale

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Đorđe David nastupao je na festivalu “Skale” u Herceg Novom gdje je iznio svoje mišljenje o pjevačima narodne muzike, prije svega o Milici Pavlović i Saši Matiću i njihovoj muzici koji su i otvorili Sunčane skale.

– Sve pohvale što festival više nije takmičarskog karaktera, jer su muzičari sami po sebi sujetni, a ovako publika ovako može da bira šta voli da sluša. Ono što je za mene ozbljan faul od strane ogranizatora je što je festival najavljen kao festival pop muzike, a nultu noć su otvorili narodnjaci Saša Matić i Milica Pavlović. Ja njih volim veoma kao kolege, kao i oni mene i ovo nije ništa lično protiv njih. Govorim o muzici i iskreno iznosim mišljenje smatram da narodnjacima ovdje nije mjesto – rekao je Đorđe David.

A sada je Milica Pavlović odlučila da mu odgovori.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Sva neka viđenja sa njim u posljednje vrijeme su “izašlo je ovo, ali ja nisam tako rekao”. Isto mi je tako rekao kada sam bila na Skalama. Jutros smo se sreli na aerodromu u Tivtu i rekao mi je da nije mislio baš tako. Ne znam šta da kažem, svako ima pravo na svoje mišljenje. Najveći broj posetilaca je bio onog dana kada smo bili Sale i ja – rekla je Milica Pavlović.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Konjic: Potpisan ugovor za realizaciju poticaja za animalnu proizvodnju / Bljesak.info

Animacija, edukacija i informisanje birača za izbore: Ambasador Filipović i članovi CIK-a u Bosanskoj kući u Birmingamu