in

BIO SAM DIRNUT: Čenga dobio nevjerovatan poklon

Slatka-Tajna.Eu

Veliko iskustvo i najljepše uspomene Amer Čengić nosi iz popularnog muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” u kome je trijumfovao kao pobjednik od strane stručnog žirija, što mu je posebno drago budući da su mu priznanje najboljeg izvođača dodijelila najveća imena estradne scene.

To je jedan strašan osjećaj! Najmanje sam se tome nadao, a time sam najviše dobio. Iako sam prije finala od mnogo ljudi čuo, pa i tamo gdje živim, da sam ja pobjednik, ali bio sam pesimista u tome. Nisam htio sebi da priznam da se ne bih razočarao u tome što radim. Dobio sam tu nagradu kao jednu od najjačih u serijalu i mnogo sam ponosan na to- istakao je Čenga.

Međutim, to nije jedino priznanje i poklon koji je stigao na rokerovu adresu, a jednom iznenađenju se nije ni malo nadao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Jedan od mojih najvećih fanova je čovjek koji drži hotel u kome se ja nalazim. On je kao moj najveći fan meni napravio plaketu. Zapravo ja sam sjeo ujutru da popijem kafu i on mi je odmah rekao da ima nešto za mene, malo smo popričali i on je počeo da vadi poklon iz najlona. Kada sam vidio to bio sam šokiran, pogotovo što je ovo napravio sam od sebe, nezavisno od bilo čega. Bio sam veoma dirnut  rekao je pobjednik.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbija poražena od Letonije u kvalifikacijama za SP

Željezničar objavio cijene sezonskih i pojedinačnih ulaznica: Od 12 do 1500 KM