in

Ronaldo je proganjao, oženio najveći šmeker, a i dalje je bomba

Ronaldo je proganjao, oženio najveći šmeker, a i dalje je bomba
Slatka-Tajna.Eu
Ronaldo je proganjao, oženio najveći šmeker, a i dalje je bomba

Kada god se igraju veliki teniski gren slem turniri, a naročito najprestižniji među njima, uvijek se mnogi sjete i po mnogima najljepše teniserke svih vremena. Iako su se na zelenom terenu u Londonu pojavljivale mnoge ljepotice, jedna je i dalje po mišljenju mnogih neprevaziđena. U pitanju je čuvena ruska teniserka Ana Kurnjikova, koja je najveći uspjeh dosegla upravo na Vimbldonu, kada je 1997. godine stigla do polufinala u debiju, čime je tada ušla u istoriju tenisa kao druga žena kojoj je to pošlo za rukom ikada.

Tokom karijere je osvojila ukupno 16 turnira, zaradila je od tenisa 3.854.662 dolara, ali je mnogo više zaradila van terena, jer je postala marketinški jedno od najpoželjnijih lica za reklame velikih kompanija.

Najveći uspjeh na WTA listi bilo joj je 8. mjesto, dok je u dublu jedno vrijeme bila i prva teniserka svijeta (22. novembra 1999. godine).

Upravo je ta ljepota vjerovatno i koštala i bolje karijere krunisane na gren slemovima, jer nije mogla da se u potpunosti posveti tenisu.

Bila je i na meti nekih od najpopularnijih sportista svijeta, ali i velikih šmekera, a na kraju je i završila u braku sa jednim takvim, po mnogima i najpoželjnijim muškarcem svijeta među ženama – pjevačem Enrikeom Iglesijasom, sa kojim je već više od 20 godina i sa kojim ima troje djece, blizance Nikolasa i Lusi, kao i Meri, koju su dobili u januaru 2020. godine.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Imala je Kurnjikova prije toga vezu sa poznatim ruskim hokejašima, Pavelom Bureom, kao i sa njegovim saigračem iz reprezentacije Sergejem Fedorovim, koji je tvrdio i da je bio u braku s njom dvije godine od 2001. do 2003. godine, što su agenti Kurnjikove demantovali.

Svojevremeno je za njom odljepio i tada najpopularniji fudbaler svijeta, Brazilac Ronaldo, koji je i u autobiografiji pisao da je bio opčinjen njenom ljepotom, pa je pratio na turnirima i često odlazio u Moskvu, a postoje i njihove zajedničke fotografije gdje zajedno gledaju meč na Rolan Garosu, ali je na kraju Brazilac ipak shvatio da ona nije zainteresovana za njega, pa je teška srca morao da odustane i pronađe utjehu u mnogim ljepim ženama koje su kasnije prošle kroz njegov ljubavni život.

Kurnjikova danas vodi porodičan život daleko od očiju javnosti. Ima nalog na Instagramu, ali nije previše aktivna, iako umije s vremena na vrijeme da podjeli svoju ljubav prema porodici, djeci, ali i ljubimcima psima, koje posebno obožava.

Ipak, mogu se vidjeti i neke njene fotografije u bikiniju, koje pokazuju da i danas, kada ima 41 godinu, izgleda kao bomba i da se nije mnogo promjenila od vremena kada je još kao tinejdžerka žarila i palila teniskim terenima i dovodila do ludila najveće šmekere svijeta sporta.

(Telegraf)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako da vratite svježinu starom hljebu

Kako da vratite svježinu starom hljebu

Hanka Paldum odmara u Egiptu: Pogledajte kako uživa diva naše scene – Ekspanzija.com

Hanka Paldum odmara u Egiptu: Pogledajte kako uživa diva naše scene – Ekspanzija.com