in

MAMA JE OPASNA: Ilda Šaulić progovorila o Eminom odgoju i ispričala anegdotu

MAMA JE OPASNA: Ilda Šaulić progovorila o Eminom odgoju i ispričala anegdotu
Slatka-Tajna.Eu

Osim sjajnog talenta za muziku, Ilda Šaulić može se pohvaliti i talentom za sport te već neko vrijeme radi i kao trener tenisa u Americi gdje će ponovo tokom ljeta otputovati sa svojom porodicom. Iako ima mnogo obaveza trudi se da što više vremena provode sa kćerkicom Emom u raznim aktivnostima.

– Baš nemam prostora za odmor tako da će ovo ljeto biti radno i u znaku sportskih aktivnosti i mojih nastupa tokom vikenda. Ema će ići sa mnom u Ameriku jer joj je tamo baš zanimljivo sa drugom djecom u kampovima – ispričala je pjevačica.

Veliku podršku u odgajanju Eme i karijeri osim supruga pruža joj majka Goca Šaulić kojoj je unuka postala mezimica.

Moja mama stalno priča da je u mladosti bila nestašna baš poput moje Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom. Baš prije neki dan jedan moj prijatelj joj je rekao da bude dobra zato što će joj sada doći tata, kad ona kaže “Ma tata je super, mama je opasna”. Ja sam ta koja brani, a tata poklekne. Mora neko da bude stroži i da brani nešto. Svi hoćemo da joj učinimo, dugo smo je čekali i radosno dočekali, sve to ima svoje, ali ne može uvijek da bude po njenom i moraju da se poštuju roditelji – rekla je Ilda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Švedska i Finska su dokaz da idemo u potpuno novi svijet

Švedska i Finska su dokaz da idemo u potpuno novi svijet

Zvezda poražena od Kopra

Zvezda poražena od Kopra