in

EXPRESS NA PROMOCIJI ALBUMA OBOLJELOG PJEVAČA: Zoran Kalezić stigao sa štapom

EXPRESS NA PROMOCIJI ALBUMA OBOLJELOG PJEVAČA: Zoran Kalezić stigao sa štapom
Slatka-Tajna.Eu

U prodavnici Jugoton-Koroacija rekords u centru Beograda promovisan je novi album legendarnog pjevača Zorana Kalezića, koji je uprkos bolesti u posljednjih dvije godine radio na novim pjesmama zajedno sa svojim saradnicima među kojima su Aleksandar Kovačević, Zoran Vlajić, Mirsad Serhatlić, Šuki Planjanin,, Natalija Preočanin Samardžić, i drugi.

Kada su se svi pozvani gosti i predstavnici medija već okupili, stigao je Kalezić u luksuznoj limuzini sa svojom suprugom Irenom, a u “odboru za doček” bile su njegove kolegice Lepa Lukić, Milena Plavšić i Nada Obrić. Sve tri su se srdačno zagrlile sa kolegom koji je sa štapom, ali i osmijehom na licu otpozdravljao svima prisutnima. Osim pojedinih saradnika i pomenutih koleginica promociji su prisustvovali i Andrija Bajić, Dragiša Golubović, glumac Petar Božović, Acko Nezirović, Milan iz “Nevernih beba”, Kalezićevi prijatelji iz Beograda. kćerka Aleksandra, i drugi.

Nada Obrić, Lepa Lukić i Milena Plavšić

Obraćajući se prisutnima Kalezić je istakao da je njegova lična želja bila da promociju albuma pod nazivom “Spomenar” održi baš u prodavnici Jugotona, svog dugogodišnjeg izdavača, i okruženju čuvenih estradnih kafana “Šumatovac”, “Pod lipom” i “Grmeč”, kao i obližnje Bosne, gdJe je ustvari najprije i došao kada je prije 50 i više godina iz Crne Gore stigao u Beograd i gdje je zahvaljujući Obradu Jovoviću (direktoru predstavništva Jugotona) i Tomi Zdravkovića, između ostalih, započeo svoj uspješan estradni put.

Pričao je Kalezić anegdote, šalio se sa glumcem i prijateljem Božovićem, odagnajući i svoje i misli svih drugih o njegovoj bolesti. Natalija Cajić, predstavnica Jugotona/Croatia recordsa uručila mu je Posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji. U press informaciji je navedeno da “svojim toplim autentičnim glasom i dubokom emocijom, jedinstvenom interpretacijom i doživljajem pjesama, veliki gospodin iz svijeta muzike, decenijama ostavlja značajan trag u narodnoj muzici. Njegove pjesme se uvijek rado slušaju i u njima se prepoznaju iskrena osjećanja. Zato ih ljudi toliko vole i zato su sa oduševljenjem primili vijest o novom albumu.

Poljubac Lepe Lukić

Na albumu je 15 pjesama, među kojima su nove i stare – Čija li si, Za Irenu, Ne traži mene, Magija nežnosti, Ne vjeruj, Za sve što smo bili, Spomenar, pa Stan mladosti, stani, stani, Zbog đevojke Crnogorke, Moj dobri anđele…

Tekst i foto: Slavica Danilović

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Poraz „zmajeva“ u drugom meču sa Italijom

Poraz „zmajeva“ u drugom meču sa Italijom

Život na američkoj ‘crnoj listi’

Život na američkoj ‘crnoj listi’