in

Budite spremni za ljeto i odmor uz prednosti suvremenih tehnologija / Bljesak.info

Budite spremni za ljeto i odmor uz prednosti suvremenih tehnologija / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Budite spremni za ljeto i odmor uz prednosti suvremenih tehnologija / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada dođe ljeto svi sa nestrpljenjem iščekuju zasluženi odmor, koji mnogi provedu na morskoj obali ali nerijetko, u društvu porodice, prijatelja i dragih osoba, mnogi se odluče i za posjetu prelijepim europskim metropolama.

Ljetni mjeseci tradicionalno predstavlja ono omiljeno godišnje doba, no sreću i uzbuđenje često zna poremetiti nervoza oko organizacije, pakovanja i priprema za odlazak na put. Pored razmišljanja o tome kako ćete provesti prelijepe sunčane dane na odmoru i putovanju, sve je to popraćeno i razmišljanjem o kupovini pred odlazak, spremanju i uvijek je tu misao da ćete nešto obavezno zaboraviti.

PR  / Budite spremni za ljeto i odmor uz prednosti suvremenih tehnologija

Dok s nestrpljenjem iščekujete dan polaska na zasluženi odmor na odabranu destinaciju, vrijeme za pripremu za odmor teče, a najbolji savjet je da iskoristimo prednosti suvremenih tehnologija kako bismo precrtali što više obaveza sa spiska. Stoga, donosimo nekoliko savjeta kako da to uradite:

• Platite račune. Odmor treba da bude bez stresa i briga o tome što vas čeka kada se vratite kući, a to uključuje i mjesečne račune. Prije odlaska na odmor, platite komunalne račune online, jer sve veći broj izdavaoca ima svoje aplikacije koje vam omogućavaju da sačuvate svoju platnu karticu i svakog mjeseca, uz unos potrebnog iznosa i jedan klik, platite račun za kablovsku ili mobilni telefon, a uvijek je tu i opcija plaćanja preko bankovnih kanala.

• Rezervirajte smještaj, prijevoz i program putovanja online. Sigurno bi bilo odlično da postoji način da učinite vaš odmor sigurnijim, prijatnijim, lakšim za planiranje, a prije svega i isplativim uz neki program ili platformu koja će vam pružiti sve to. Takvo nešto zaista i postoji jer upravo program Mastercard Travel Rewards je prilika da se unaprijedi iskustvo putovanja u svim navedenim aspektima, jer MTR pruža različite ponude hotela, restorana, rent-a-car usluga, posjeta muzejima, parkovima prirode, kao i ekskluzivna spa iskustva uz ponude koje su dostupne tokom cijele godine, a nadopunjavaju se kvartalno, te je mogu koristiti korisnici Gold, Platinum ili World Elite kartica uz povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa. Stoga, kroz ponudu na platformi https://mtr.mastercardservices.com/bs odaberite smještaj, posjete znamenitostima i rent-a-car usluge po svom izboru i pri tom ostvarite jedinstvene pogodnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










• Odložite shopping. Već razmišljate o potencijalnom outfitu za večeru u restoranu koji ste odabrali preko MTR-a, međutim ne trebate se zamarati odlaskom u kupovinu prije putovanja jer Mastercard Travel Rewards platforma uključuje i ekskluzivne modne brendove, kako online, tako i na samoj lokaciji. Shopping možete obaviti u Rimu, Parizu, Pragu i pri tome ostvariti i benefite povrata novca, te ćete na taj način izbjeći dodatnu nervozu pred putovanje jer morate u kupovinu ili ne možete da nađete ono što ste htjeli, shopping jednostavno odložite za destinaciju na koju putujete ukoliko se nalazi u ponudi Mastercard Travel Rewards programa.

• Osigurajte štivo za čitanje. Mnogi zasigurno ne mogu zamisliti odmor bez omiljenih časopisa i novina koji će im pomoći da se, recimo, na plaži dok lješkare odmore uz lagane teme ili da se informiraju o najnovijim zbivanjima iz svijeta biznisa. Ono što omogućavaju nove tehnologije jeste usluga PressReader – digitalni kiosk koji je sada dostupan na bilo kojem uređaju i to potpuno besplatno za Mastercard Premium korisnike kartica. Sve što je potrebno jeste da skinete aplikaciju, unesete 6 cifara svoje kartice kao potvrdu da ste Premium korisnik i uživajte u čitanju najprestižnijih časopisa iz 127 zemalja svijeta.

• Upoznajte se sa besplatnim benefitima koje možete iskoristiti. Kao korisnika Mastercard Premium kartica, očekuje vas i dodatni spektar usluga povezanih sa putovanjima što uključuje besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču i brzi prolaz sigurnosne kontrole koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervirajte unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola.

• Mislite na sigurnost. Bez obzira na to da li se sprema oluja ili se dešavaju nepredviđene okolnosti, pravovremene informacije i savjeti o mjerama predostrožnosti će vam pomoći da se osjećate sigurno. Kao korisnik Mastercard Gold, Platinum, World Elite i Busniess kartice, u realnom vremenu dobijati ćete obavještenja o okolnostima na koje se treba obratiti pažnja, uz posebne savjete sigurnosnih stručnjaka o koracima koje treba poduzeti, i to sve potpuno besplatno preko aplikacije Digital Bodyguard. Također, korisnicima je na raspolaganju SOS funkcionalnost za dobivanje općtih savjeta vezanih za sigurnosne situacije, odnosno događaje.

Priprema je pola posla, zato spremite se na vrijeme i želimo vam odmor ispunjen Mastercard pogodnostima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZORANA MIĆANOVIĆ NAKON KRITIKA ZBOG SPOTA “POLJUBI ME KAD SAM PIJANA”: Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se!

ZORANA MIĆANOVIĆ NAKON KRITIKA ZBOG SPOTA “POLJUBI ME KAD SAM PIJANA”: Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se!

Sedam rečenica koje žena ne želi čuti od muškarca tokom seksa

Sedam rečenica koje žena ne želi čuti od muškarca tokom seksa