in

‘Nindža ratnici’ od 2028. godine na Olimpijskim igrama

Slatka-Tajna.Eu


Nedostaje samo potpis


Los Angeles će 2028. godine biti domaćin Olimpijskih igara, a u Gradu anđela  mogli bismo gledati još jednu novu disciplinu.


Foto – Screenshot
Japanska TV mreža TBS, koja je kreator originalnog TV showa ‘Nindža ratnici’, kojeg su potom preuzele televizije širom svijeta, saopštila je kako samo potpis kreatora ovog showa dijeli ‘Nindža ratnike’ da postanu dio Olimpijskih igara.

Zamišljeno je da ‘Nindža ratnici’ bude dio modernog petoboja. Nakon Olimpijskih igara u Parizu ova disciplina bi zamijenila jahanje i uz mačevanje, plivanje, gađanje pištoljem i trčanje postala bi peta disciplina modernog petoboja.

Već ovog ljeta će početi probna takmičenja sa ovom disciplinom kao dijelom modernog petoboja i vidjet ćemo hoćemo li na kraju zaista ‘nindža ratnike’ gledati na Igrama u Los Angelesu 2028. godine.

“Nindža ratnici’, poznatiji kao Sasuke u Japanu, pojavili su se 1997. godine u Japanu, a zatim se ovaj show program prenio širom svijeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Presretan sam što je ovaj show postao popularan širom svijeta i što bi mogao dodatno napredovati. Bit ću radostan ako postane dio Olimpijskijh igara u modernom petoboju”, rekao je producent Sasukea Taro Muraguchi.

Ovaj show se prikazivao u 160 zemalja, a njih 20 je dobilo vlastitu licencu za kreiranje sadržaja ‘nindža ratnika’.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vedrana udarila na Joksimovićku usred emisije: Voziš auto od 500.000 eura i imaš viletinu! Ovako je reagovala Jovana na prozivku! – Senzacija

SKOVALI PLAN: Viki i Taške će nastaviti podržavati Nermina Handžića