in

HANKA PALDUM 16. JULA PJEVA U VISOKOM: Rado sam se odazvala pozivu Semira Osmanagića

Slatka-Tajna.Eu

Diva sevdaha Hanka Paldum održat će 16. jula veliki koncert u prelijepom Arheološko-turističkom parku Ravne 2 u Visokom! Ulaz na koncert je besplatan, a početak je predviđen za 20 sati.

-Uželjela sam se svoje publike i pjesme koja dušu liječi, zato, ja vas pjesmom zovem, pjesmom koja sve vas moli i poziva da skupa zapjevamo jer ko pjeva, taj i voli – istaknula je Hanka povodom predstojećeg koncerta na kojem će nastupiti u pratnji svog orkestra.

Hanka Paldum već 45 godina svojim moćnim vokalom i jedinstvenom interpretacijom oduševljava sve generacije publike, a za koncert u Visokom pripremila je repertoar sevdalinki i svih svojih najvećih hitova. Tako će publika imati prilike čuti „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam, voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Ja te volim“, ali i brojne novije hitove kao što su „Zlatne žice“, „Što svaka žena sanja“, „Sofra“ i druge.

Nakon duže pauze, Hanka se ovih dana vraća koncertnim aktivnostima koje je očekuju ovoga ljeta, pa dosta vremena provodi na probama sa svojim orkestrom.

Uz koncerte po Bosni i Hercegovini, ovog je ljeta očekuje dosta svirki po Hrvatskoj, a među njima je i veliki koncert na otvorenom kojeg će održati u Osijeku, 26. augusta u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Tvrđi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Koncertu u Visokom se, kaže Hanka, od svih koncerata koji je ovog ljeta očekuju posebno raduje, jer ju s direktorom Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” dr. Semirom Osmanagićem veže dugogodišnje prijateljstvo i saradnja i na njegov se poziv da održi koncert odmah odazvala.

-Pozivam od srca sve da dođu na moj koncert 16. jula u Park Ravne na visočkim piramidama, kako bismo s ljubavlju i pozitivnom energijom zajedno zapjevali – zaključno je poručila Hanka.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Recept za brze i sočne kocke s kokosom

Poklon iz Mozzarta za RK Jedinstvo