in

Potencijalni Zmajevi u Americi odradili kamp, US Soccer Education poslao poruku zahvale

Slatka-Tajna.Eu

Balkan soccer camp u Utica NY je završen. US Soccer Education se zahvalio svim učesnicima, njihovim roditeljima, prijateljima i svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji ovakve sportske manifestacije.

Iako se igralo i treniralo po velikim vrućinama, preko 80 dječaka i djevojčica odlično su podnijeli sve napore i pokazali da je Američka dijaspora pravi rasadnik mladih i talentovanih fudbalera.

Neka imena su se našla i na spisku stručnog štaba US Soccer Education, kao pravi biseri koji će predstavljati budućnost omladinskog fudbala i omladinskih selekcija bh. reprezentacije.

“Hvala svima još jednom i vidimo se ako Bog da na nekom od naših narednih kampova.”, poručeno je iz US Soccer Education.

Brojni talenti, nogometni biseri, koji su nastupali ili nastupaju za državne reprezentacije najbolja su referenca US Soccer education. Plodovi njihova rada tek će se vidjeti u narednim godinama. Profitirat će svi, djeca, roditelji, bh. zajednice u Americi, selektori BiH!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


US Soccer Education je nedavno pozvao i Ziju Švrakića, koji sada obnaša funkciju sportskog direktora Akademije, trenera i nastavnika, koji će educirati mlađe trenere.

The post Potencijalni Zmajevi u Americi odradili kamp, US Soccer Education poslao poruku zahvale appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SUKOB STUDENATA PRIVATNOG I DRŽAVNOG FAKULTETA – Društvene mreže

Održano predavanje na temu ”Podvodne arheologije i fotografije” / Bljesak.info