in

NE ODUSTAJE OD BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Zoran Kalezić objavio novi album

NE ODUSTAJE OD BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Zoran Kalezić objavio novi album
Slatka-Tajna.Eu

Iako se već duže od godinu dana bori sa karcinom pluća, zbog čega je nedavno išao i na liječenje u Tursku, Zoran Kalezić je upravo objavio novi studijski album “Spomenar” u izdanju Jugoton Croatia Recordsa.

Na albumu je 15 pjesama, među kojima su “Čija li si”, “Za Irenu”, “Ne traži mene”, “Magija nežnosti”, “Ne vjeruj”, “Za sve što smo bili”, “Spomenar”… U novom aranžmanu snimljena je pjesma “Zbog đevojke Crnogorke” sa kojom je Kalezić pobijedio prije 50 godina na festivalu “Pjesma ljeta” koja je ušla u antologiju crnogorske zabavne muzike.

Poslije dvije godine rada na novim pjesmama Zoran je izjavio:

Mislim da sam imao izbor najboljih kolega i muzičara, koju su se u datom trenutku mogli naći. U svojoj karijeri sam upoznao divne ljude i saradnike, koji su dali sve od sebe da ove pjesme budu nešto posebno. Zaslugu za to imaju Aleksandar Kovačević, Zoran Vlajić, Mirsad Serhatlić, Šuki Planjanin, Rade Vučković , Natalija Preočanin Samardžić i Peđa Nedeljković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zoran Kalezić spade u rijetke pjevače koji su tokom karijere prodali preko 20.000.000 nosača zvuka. “Uvijek vjeran sebi i muzici, Kalezić sa novim albumom ide dalje, boreći se da iz sebe izvuče najbolje i najiskrenije se da svojoj publici kao što je to uvijek činio”, prve su ocjene njegovih novih pjesama. Pjevač namjerava da iz Crne Gore narednih dana ode u Beograd i promoviše novi album.

S. D.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NUNI REAGUJE NA RAMIZ ZMAJ DERE MAJCE *plač*

NUNI REAGUJE NA RAMIZ ZMAJ DERE MAJCE *plač*

Nastavlja se egzodus iz Zvezde, Kalinić se dogovorio sa Barselonom?

Nastavlja se egzodus iz Zvezde, Kalinić se dogovorio sa Barselonom?