in

DESET GODINA SAM BIO OVISNIK: Osman Karić je bio u paklu droge

Slatka-Tajna.Eu

Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić pojavio se na događaju koji je organizovala ekipa emisije “Pitam za druga” sa RED televizije.

Osman je prokomentarisao navodnu prevaru njegovog sina u rijalitiju “Zadruga”, sa Marijanom Zonjić, te istakao da njegov sin nikad ne bi njega kao oca doveo u neprijatnu situaciju i prevario djevojku Jovanu Ljubisavljević, koja ga trenutno čeka u vili Karića.

Takođe, Osman je govorio o začaranom krugu droge u kojem je bio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


To je đavolja igra sa kojom sam se ja poigrao. Jedva sam se izvukao iz kandži droge. To je bila neka moja karma i sudbina. Imao sam uspona i padova. Ja kad sam se drogirao, bilo je 10 ljudi koji su to radili. A sada svaki drugi klinac to radi. Drogu na kraju nisam uzimao iz zadovoljstva, već iz potrebe, jer sam bio bolestan. Samo mi je na pameti bilo da nađem pare za drogu. Bio sam u Holandiji, pravio sam tamo pare, ovdje nijsam, nemojte me pitati da li sam krao.Deset godina sam bio ovisnik, a 24 godine već ne konzumiram drogu. Miksao sam kokain i heroin. Stefan nikad nije vidio da ja konzumiram drogu. Bio je mali, imao je 6 godina, ali je vjerovatno po čaršiji čuo priče – rekao je Osman.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Džaferović: Očito je da je kriza prisutna, ali BiH ima dodatan problem / Bljesak.info

Milanović je nepredvidljiv, ne znamo što će biti u Madridu