in

MILICA PAVLOVIĆ PORUČILA KOLEGICI: Ana, sram te bilo!

MILICA PAVLOVIĆ PORUČILA KOLEGICI: Ana, sram te bilo!
Slatka-Tajna.Eu

Neviđeni “okršaj” između dvije srbijanske pjevačice ide, čini se, u nedogled. A, sve zbog jedne pjesma. Milica Pavlović je numeru “Provjereno” objavila na svom novom albumu. Odjednom, istu pjesmu sa demo snimka pušta na svoje “zidove”, a i pjeva na nastupima i Ana Nikolić. Bez riječi i pitanja upućenom Milici.

Dno, dna

Ova već počela da “ključa”, potom i “osula” paljbu po Ani, koja joj je do tog momenta bila pjevački uzor.

-Sram je bilo! Ana nije onakva, kakvu sam je doživljavala jer je nisam lično poznavala – kaže Milica.

Potom je dodala da je teško našla pjesmu za sebe. Zarađeni novac izdvojila, platila i neko dođe i otuđi ti tvoje. To je “dno, dna”.

Priključili su se i kolege pjevači, kazavši svoje viđenje ovog slučaja. Saška Karan je rekla kao iz topa.

-Nisam znala da je Ana Nikolić, baš toliki ološ!

Olja Bajrami je navela kako je sličnu stvar i sama Milica njoj svojevremeno napravila. No, bez obzira na to, ovog puta je na strani pravde. Što znači da je uz Milicu. Tijana Dapčević je izrekla svoj stav, pa, kazala kako svađe, uvrede, optužbe… nisu rješenje, nego to treba da riješi autor i producent pjesme. Potom se oglasio i Dragan Brajović Braja, autor sporne pjesme.

-Milica je jedini vlasnik pjesme “Provereno”. Uredno snimila, izmirila troškove. Ani sam nudio tu numeru, ona je odbila. E, kad je vidjela da je postala hit, pravi bez potrebe scene – bile su riječi Braje koji je naglasio kako ovako nešto u svojoj višedecenijskoj karijeri nije doživio. Podcrtao je i to da je za Milicu pravio pjesmu.

U svu priču, uključuje se i Jelena Karleuša koja je na strani Milice, osudivši Anin, nekolegijalno postupak. “Ulijeće” i Aca Lukas, koji je posljednjih mjeseci, tvrde, “svakoj čorbi zaprška”. On je uz Anu, ali sada protiv Karleušinog mišljenja o estradnom skandalu.

Ružan smjer

-Nauči da pjevaš, pa onda morališi – uputio je Aca svoje oholo mišljenje na Karleušin račun. A nakon nimalo “slatkih”, međusobnih prepiski Aca je skinuo sa Jutjuba njihov duet “Bankina” koja je prikupila čak 32 miliona pregleda.

Ovaj javni skandal, bez obzira ko je “u krivu, a ko u pravu” otišao je predaleko u ružnom i predegutantnom smjeru.

Ana: Ne valjam se u seoskom blatu

U borbenu “arenu” stupa i sama Ana Nikolić koja, ironično i nonšalantno daje izjavu, kako nema vremena da se bavi tim stvarima. Kao da ništa nije vezano za nju. Slično je i rekla, da ona nema ništa s tim. Potom se drznula i uputila “nizak udarac”, na sebi svojstven način.

-U seoske priče se ne miješam! Nemam opremu da se valjam u tom blatu!

U trenutku se dojmila kao neko ko se brani od trača, “rekla-kazala”.

Ili kako napisa neko na FB stranici “Ana se najstrašnije ponizila, uz to povrijedila kolegicu”.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
RAT UŽIVO: Zapadne sile najavile zabranu uvoza zlata iz Rusije, Ukrajinci tvrde da su Rusi ukrali 500 hiljada tona njihovog žita

RAT UŽIVO: Zapadne sile najavile zabranu uvoza zlata iz Rusije, Ukrajinci tvrde da su Rusi ukrali 500 hiljada tona njihovog žita

Da sam majmun, protestirao bih. To zapravo nije bolest majmuna / Bljesak.info

Da sam majmun, protestirao bih. To zapravo nije bolest majmuna / Bljesak.info