in

RIJEČI KOJE ĆE UVIJEK PAMTITI: Šaban Šaulić predvidio pobjedu Nerminu Handžiću

RIJEČI KOJE ĆE UVIJEK PAMTITI: Šaban Šaulić predvidio pobjedu Nerminu Handžiću
Slatka-Tajna.Eu

Sa samo 19 godina Nermin Handžić sinoć je odneo pobedu u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu ”Zvezde Granda”!

Od uzbuđenja i prevelike sreće jedva je podnio proglašanje pobjednika za vrijeme koga se zamalo onesvijestio, a kada je sabrao utiske stao je pred kamere sedme sile te odmah odgovorio na pitanje da li je dobro.

-Ne znam, ne bi ni vama bilo dobro 100%. Svi koji su došli u finale večeras su sigurno očekivali pobjedu, ali stvarno je bila konkurencija možda najjača do sad, i svi kandidati su bili fenomenalni – iskreno je rekao.

Trud i rad sa mentorkom Viki Miljković i te kako se isplatio, ali pobjedu nije prvobitno posvetio njoj.

-Posvećujem pobjedu svom Tešnju, svojoj Bosni, porodici i mentorima. Vidjećemo kako ćemo proslaviti, mislim da Tešanj gori tako da vidjećemo kad se vratim. Eto 130 hiljada glasova, mislim da vam je jasno šta se tamo dešava i da Tešanj nikad nije bio jači. Bio sam u finalu i u ”Nekim novim klincima”i osvojio treće mjesto, ali ovo je sada definitivno ujedinilo moj grad – objašnjava on.

Jedan je od rijetkih koji je imao priliku da pjeva sa pokojnom muzičkom legendom Šabanom Šaulićem, zbog čega mu je danas neizmjerno drago.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Mislim da više niko nikad neće imati karijeru kao pokojni Šaban Šaulić, ali ja ću do kraja života pamtiti da sam sa samo 10 godina pjevao sa njim baš na ovoj sceni – kaže Nermin koji i danas pamti njegove riječi.

-I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu.

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Rusi u Harkivu do sada uništili preko 4000 domova

RAT UŽIVO: Rusi u Harkivu do sada uništili preko 4000 domova

Nadam se da ću daleko dogurati

Nadam se da ću daleko dogurati