in

Ovog ljeta neka se istaknu boje u vašem domu

Ovog ljeta neka se istaknu boje u vašem domu
Slatka-Tajna.Eu

 

Ljeto je sjajno vrijeme da napravite neke promjene u dizajnu interijera, tako da bi ova vruća sezona mogla poslužiti da unesete mali dašak ljeta i u svoj dom. Ako niste sigurni kako i na koji način u svoj prostor uklopiti raznolike nijanse, donosimo vam sjajne ideje kako uz nekoliko komada namještaja u bojama možete osvježiti svoj dom. Uzmite u obzir slobodu sezone i pretvorite svoje mjesto u ugodno okruženje, gdje ćete rado provoditi tople ljetne dane.

 Eklektične vibracije

Stvorite šarenu, svijetlu dnevnu sobu dodavanjem kontrastnih boja s jastucima, naglašenim stolicama ili sofama. Kada uparujete primarne i sekundarne boje zajedno, odlučite se za češće korištenje primarnih boja. Pomoći će vam uravnotežiti dnevnu sobu i spriječiti da se kontrast ne osjeća previše. Različiti stilovi, uzorci i boje stvorit će privlačan i opušteniji osjećaj u vašoj dnevnoj sobi.

Narandžasti sjaj

Ako volite narandžastu, ali ne želite da njome ispunite cijeli prostor, raspršite je po sobi, kako biste stvorili savršenu šarenu kombinaciju. Odaberite jedan predmet, poput stolića za kafu ili stolice, da biste prikazali podebljanu boju. Dodajte jastuke ili dekice u prigušenoj narandžastoj boji, ostavljajući fokus na tim komadima. Položite prostirku na svijetli prostor s prostirkom neutralnije osnove, kako biste nadoknadili podebljanu paletu šarenih boja, stvarajući savršenu količinu ravnoteže u vašoj dnevnoj sobi.

Pastelne boje

Pasteli daju vašoj dnevnoj sobi mek i romantičan osjećaj. Odlučite se za odgovarajuću sofu ili stolicu u mekoj pastelnoj boji. Dodajte prostirku u bojama, kako biste povezali prostor. Za glam izgled uključite crne akcente, kao što su jastuci ili stolovi, kako biste naglasili šareni dekor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 Svijetla i vesela papuča stolica

Svijetli, šareni dizajn dnevne sobe daje osećaj veselja u bilo kojoj dnevnoj sobi, posebno kada ste dovoljno smjeli. Ukoliko su vam glavni dijelovi i zid neutralnih boja, šarena stolica bit će prava atrakcija. Jastuci s printovima učinit će prostor još ljepšim i potpunijim, a sve možete učiniti korisnijim drvenim bočnim stalkom za odlaganje vaših osnovnih stvari kao što su knjige, ključevi od automobila i daljinski upravljači.

Odvažite se neonskim nijansama

Neon žuta, ružičasta i limeta zelena, zadivljujuće su nijanse koje, iako su dovoljno posebne na svoj način, možete spojite zajedno i uljepšat će vaš dom, kao i vaše raspoloženje. Nemojte se plašiti miješanja i spajanja boja u jednom prostoru. Pruge, cik-cak i detalji s resicama donose strukturu i dubinu čak i u najminimalnije postavke, ali eksperimentirajte s različitim geometrijama, kako biste pronašli izgled koji odgovara vašem prostoru. Kako god odlučite da se sukobite, budite hrabri i sigurni u svoje objekte i stvorit ćete izgled koji volite.

Nepogrešiva crvena

Mnogi domovi imaju standardne bijele i sive teme koje ne stvaraju ambijent za stvaranje dugovječnih uspomena. Učinite svoju dnevnu sobu najboljim mjestom za provođenje vikenda sa svojom boljom polovinom, a to ćete postići crvenom temom na zidovima i sofi, koja stvara ugodan ambijent za drage, romantične uspomene. Možete se igrati s visećim svjetlima i crvenom vazom za cvijeće za stolom, kako biste upotpunili romantično okruženje.

The post Ovog ljeta neka se istaknu boje u vašem domu appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VIDEO: Evo šta su Nikolina, Nermin, Alem i Hanad rekli pred samo finale “Zvezda Granda”

VIDEO: Evo šta su Nikolina, Nermin, Alem i Hanad rekli pred samo finale “Zvezda Granda”

Diljem SAD-a zatvaraju se klinike za pobačaje, Biden traži rješenje

Diljem SAD-a zatvaraju se klinike za pobačaje, Biden traži rješenje