in

MARIJA PUCA OD PONOSA: Nije štedjela pohvale za svog takmičara

MARIJA PUCA OD PONOSA: Nije štedjela pohvale za svog takmičara
Slatka-Tajna.Eu

Glasove su ukrstili u ovoj polufinalnoj večeri i dva sjajna mlada pjevača Nikolina Đekanović iz Milijevog tima i Željko Vukčević iz tima Marije Šerifović i svojim fantastičnim nastupima zagrijali atmosferu u studiju.

Nikolina je nastupila u elegantnom damskom odjelu sa šeširom na glavi i predstavila se pjesmom “Poljubi me”, a u njenoj interpretaciji svi su uživali posebno njen mentor Mili koji ju je nagradio aplauzom.

Nakon ovoga Željko je zapjevao numeru “Stotinama godina” koja se ako je suditi po glasovima jako dopala žiriju, jer je posle prve pjesme već dobio pet glasova, dok je Nikolina imala jedan glas od Ane Bekute.

Nikolina je potom ponovo zapjevala na velikoj sceni pjesmu Ane Bekute “Zavoljeh te”, dok ju je pjevačica sve vrijeme bodrila, a zatim u drugoj pjesmi osvojila 4 glasa stručnog žirija.

Željko je potom zapjevao svoju drugu pjesmu “Snage mi ponestaje” i za ovu numeru imao stajling koji je sve vratio u devedesete godine kao kada su nastupale ove polularne grupe. On je otpjevao jedan miks devedesetih koji je podigao na noge sve u studiju i napravio pravu žurku.

Međutim, glasanje je i ovoga puta bilo neizvjesno, pa je tako rezultat prvo bio 6:6, a onda je Đorđe ugasio svoj taster i prednost dao Željku, ali je Popović ubrzo reagovao i dao glas Nikolini, pa je rezultat opet bio neriješen sa 6:6 i takođe nedovoljan za direktan prolazak dalje.

Sedmicu i ovoga puta niko nije dobio, te će se oboje naći u baražu gdje će imati priliku da poprave utisak i izbore se za prolazak u finale.

  • Ja ću samo objasniti moj glas… Mi imamo u polufinalu 17 muškaraca i samo 9 djevojaka. Ajde da vidimo muškarci, baš mora da bude top topova, iako je Željko bio odličan – objasnio je Popović.
  • Odlična oba kandidata, hvala žiriju, super su – rekao je Mili kratko.
  • Željko bio si odličan, ja sam sasvim sigurna da si ti u ovoj sezoni, a i u prošloj najbolji pop izvođač, odličan si momak, super si dasa, pjevaš fantastično, bravo care – pohvalila je Marija svog kandidata.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ivan Bašić je HŠK Zrinjski donio milionsku cifru

Ivan Bašić je HŠK Zrinjski donio milionsku cifru

Kako najbolje očistiti lice?

Kako najbolje očistiti lice?