in

Klan 2 od 2. jula na Super Star kanalu! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Klan 2 od 2. jula na Super Star kanalu! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

Za duge tople večeri ovog leta, proverena autorska ekipa na čelu sa kreatorom serije Bobanom Skerlićem, spremila je još uzbudljiviji nastavak TV serijala „KLAN“.

Premijereno na Superstar TV od 02. jula kroz novih 8 epizoda publika će imati prilku da gleda uzbudljive priče koje prate dalji uspon mafijaškog klana koji predvode likovi Šok i Paša, koje je publika zavolela. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji sve većim koracima, ali ovoga puta imaju novi izvor zarade – otmice bogataša i političkih neistomišljenika.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi “poslovni model” u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike, kao i namerni slučajni jataci.

Novih osam epizoda biće premijerno emitovane na Superstar TV od 02. jula svake subote i nedelje od 21h.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Borba za mesto na tronu se nastavlja – tu je brža lova, nova treša i mnogo keša.

U drugoj sezoni ekipa Klana je u punom sastavu. Nastavljamo da pratimo nove, a po malo i stare delatnosti klana uz Aleksandara Dimitrijevića, Nedima Nezirovića, Vladimira Kovačevića, Mladena Sovilja, Feđu Štukana, Ivana Zarića i ostale članove.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi “poslovni model“ u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kada krimi grupe zarate zbog novca, pojedince jedino spasava stvaranje „Klana“.

Serija „Klan“ kroz osam epizoda prati životni put Šoka i Paše, sitnih kriminalaca i probisveta koji će se sa samog dna uzdići do najviših krugova kriminalnog podzemlja. Zamišljena kao srpska varjanta „Dobrih momaka“ Martina Skorcezea, na tragu serija poput „Sopranosi“ ili „Braking bad“ (na domaćem terenu serija „Državni službenik“ i „Besa“), serija „Klan“ će u jednom furioznom tempu, uz dosta akcije i humora, sa jasnim moralnim stavom i kritičkim odmakom ispričati jednu univerzalnu, svima razumljivu  priču.

Glumačku ekipu čine Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Кovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Uroš Jovčić, Miloš Petrović Trojpec, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

JAVNI POZIV MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA, REGISTROVANIM NA PODRUČJU SARAJEVSKE MAKROREGIJE I ZLATIBORSKOG OKRUGA

JAVNI POZIV MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA, REGISTROVANIM NA PODRUČJU SARAJEVSKE MAKROREGIJE I ZLATIBORSKOG OKRUGA

Kako tretirati opekotine od sunca i šta ne raditi u cilju brzog bezbolnog oporavka

Kako tretirati opekotine od sunca i šta ne raditi u cilju brzog bezbolnog oporavka