in

JETRVE NISU PRIČALE GODINAMA, SADA ZAJEDNO NA BINI Anabela Atijas i Slađa Delibašić ponovo u dobrim odnosima, nastupom zapal

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačice Anabela Atijas i Slađa Delibašić nastupale su zajedno u Beogradu, gdje su očigledno obnovile prijateljstvo, budući da su bile jetrve i da nisu bile u dobrim odnosima.
Slađa je bila dio grupe “Đogani”, dok je Anabela bila dio grupe “Funky G” koje su devedesetih vladale javnom scenom.

Osnivači popularnih grupa su braća Đogani, Gagi i Đole, a njihove, sada već bivše supruge Anabela i Slađa, nisu bile u dobrim odnosima posljednjih godina, pa je jedan neočekivani gest iznenadio sve prisutne.

Anabale ja na binu pozvala Slađu i pohvalila njen izgled:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


  • Hvala ti! Pogledajte ovo 55. godina – rekla je Anabela.
    Inače, Slađa je jednom prilikom ispričala da je sa Anabelom i Gagijem odavno prekinula kontakt.
  • Ja se sa njima ne družim od kako sam se razvela od Đoleta. Tada sam prekinula i kontakt sa njima, posvetila se sebi, svojoj djeci koju sam drugačije vaspitavala. Ja svoju djecu nikada ne bih pustila u rijaliti, da nemam šta da jedem! Moja kćerka Marinela radi u hotelu, a ubija kako pjeva, ali ja je nikada nisam forsirala, sama je odlučila šta želi. Otvorila sam im vrtić da rade, da imaju normalan posao, da im ostane, da ne moraju da prolaze kroz grozne stvari i da ne budu dio šoubiznisa – objasnila je Slađa.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FIA: Uspostavljen Jedinstveni registar računa fizičkih lica

Video: Specijalno vozilo čisti rijeku Neretvu